I després

Una de les noies desaparegudes comunica des de Barcelona que està bé

Compartiu aquesta història

Jessica Macarena Jiménez León, l’adolescent de 16 anys veïna de Cassà de la Selva que va desaparèixer el passat 18 de maig ha trucat als seus amics comunicant que es troba a Barcelona i en bon estat. Al mateix temps ha demanat que s’adrecin a la seva familia per tal que no la busquin més perquè ha estat una fugida voluntària.

De qui no hi ha notícies encara és de la desapareguda dissabte durant la nit de Champions. Carla Paunero Moreno, de 16 anys, s’havia desplaçat al centre de Girona juntament amb el seu germà i un grup d’amics per celebrar el títol de la copa d’Europa aconseguit pel Barça. Segons ha denunciat la família, la noia hauria desaparegut al voltant de dos quarts de dotze de la nit de dissabte i la darrera vegada que se la va veure era al davant de l’edifici de Correus de la ciutat.

Quan el seu germà va tornar a casa, van començar a sonar totes les alarmes perquè la Carla no havia tornat a casa. L’endemà, després de no rebre cap comunicació d’ella, la mare va anar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a presentar la pertinent denúncia.

La nit de la seva desaparició, segons han denunciat els familiars, no duia el telèfon mòbil, ni documentació ni diners. Així mateix, anava vestida com apareix a la imatge d’aquesta notícia i duia un bossa de mà de color gris. Quan el germà va marxar del lloc, la Carla no s’hauria quedat sola sinó amb un grup d’amics que també tenien previst celebrar el títol de Champions. Segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra, no és la primera vegada que la noia no torna a casa de Cervià de Ter després d’una nit de festa.

Companys del diari El Punt es va posar en contacte amb la seva família, concretament amb el seu pare, Xavier Paunero, que és professor del departament de geografia de la Universitat de Girona. El pare va explicar que de moment no volen donar gaire difusió a la desaparició de la seva filla perquè “tan sols fa dos dies que ha desaparegut” i per tant “hi ha obertes moltes hipòtesis”.

L’home comenta que no descarten que, tot i que no havia tingut cap tipus de discussió familiar, la noia hagi marxat voluntàriament, i que en qualsevol moment torni a casa sana i estàlvia. Tot i així, i a mesura que passin les hores, el pare no descarta que finalment es pugui tractar d’una desaparició forçosa, i és per això que l’endemà de la desaparició de la seva filla la mare va presentar la corresponent denúncia als Mossos.(El Punt) Mossos 972-2181600 o al 112.


El més llegit

I després