I després

L’Oficina del Síndic es queda definitivament al Monestir de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

L’Oficina del Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, José Luís Mayo, es va traslladar, provisionalment, a les dependències de la tercera planta coincidint amb el final de les obres de millora de la coberta i dels sostres d’aquest edifici.

Provenia de la Casa Albertí, la finca que el reconegut pintor va deixar en herència a la Ciutat i que, entre altres, acull el Servei Municipal d’Educació. Allí es va habilitar una petita oficina fa cinc anys, després que Mayo fou escollit, per unanimitat, Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu.

Arrel de les obres de millora i enquitranat del carrer Penitència, l’Ajuntament va traslladar tots els serveis, provisionalment, al Monestir i un cop acabades, l’oficina no ha tornat al seu lloc d’origen.

La raó, segons comunica el propi Síndic a través d’una circular ve donada perquè “atès que les condicions d’aquest nou espai de l’edifici del monestir són més favorables per al treball i permet garantir i preservar la intimitat dels ciutadans que requereixen el servei del Síndic Municipal de Greuges.

Prèvia autorització de la Corporació, hem fixat definitivament la ubicació de l’Oficina a l’Edifici del Monestir, 3a planta amb el telèfon 972 32 70 00”.

Recordem que podeu enviar peticions directes al Síndic, a través d’Internet, tot clicant en el següent enllaç: http://www.guixols.cat/web/component/jforms/4/1081.html

El més llegit

I després