La matinada del passat diumenge al dilluns un Opel Corsa es va encastar a la Terrassa del Restaurant Can Salvi del Passeig del Mar. Eren quarts de dues de la matinada i, sortosament,  en aquell moment no hi havia ningú a l’establiment ja que s’havia tancat el servei.

A resultes de l’impacte va quedar afectada greument part de l’estructura d’alumini, els panells de fusta que l’envolten, el sostre, la tarima i els tendals entre altres elements.

Testimonis de l’accident varen avisar a la Policia Local, els efectius de la qual, en arribar, no varen trobar al conductor ja que havia marxat del lloc deixant el vehicle encastat dins de l’establiment.

Segons les mateixes fonts, en localitzar al propietari, aquest va argumentar que havia deixat el vehicle a uns amics. Una grua el va estirar per poder-lo desencaixar de l’estructura i una bona part de la instal.lació es va desprendre en aquell moment.

El vehicle va haver de fer una maniobra molt estranya ja que va entrar pel vèrtex del menjador, on hi ha un petit passadís per a vianants que separa aquesta terrassa de la del Restaurant Bahia. Normalment hi ha vehicles aparcats de forma permanent al davant però en aquesta ocasió la plaça estava lliure.

Es va fer atestat de l’accident, l’empresa d’assegurances ha fet el peritatge i s’està treballant per fer tornar l’establiment hostaler  a la normalitat ja que es troba en plena temporada turística.