I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST DISSABTE SE CELEBRA LA III EDICIÓ DE LA NIT EN BLANC
Aquest dissabte, 27 d’agost se celebrarà la tercera edició de La Nit en Blanc, des de les 6 de la tarda fins la matinada, on en els establiments i espais de Sant Feliu ofereixen actes de tota mena convidant a la participació, un esdeveniment que reuneix a milers de persones que acudeixen a la convocatòria de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament i de Associació Comerç i Turisme, el programa d’activitats del qual podeu consultar en la següent adreça de Facebook:
https://www.facebook.com/1471199839794595/photos/a.1754339138147329.1073741832.1471199839794595/1754339224813987/?type=3&theater

500 NIT

 

CIU PROPOSA UN REGISTRE MUNICIPAL D’EMPRESES LOCALS
Convergència anuncia que proposarà al Ple d’aquest mes d’agost crear un registre municipal d’empreses locals “per tal de disposar d’una relació de totes aquelles empreses i professionals independents que estiguin interessats en participar en les diferents contractacions que realitzi l’Ajuntament. Al mateix temps anuncien que es demanarà modificar el procediment de contractació per a obres i serveis menors, de manera que totes les empreses incloses en el registre siguin convidades a les diferents contractacions del sector que l’empresa s’hagi inscrit, atorgant més garanties als principis de publicitat, d’igualtat d’oportunitats entre empreses i de transparència en els procediments de contractació del municipi. L’Objectiu de la proposta, es donar més oportunitats a les empreses ganxones per treballar amb l’Administració, dinamitzant així l’economia local tan malmesa per la crisi. Lamentem que el govern ja ha anunciat que votarà en contra d’aquesta proposta”.

500 CIU

 

MOCIÓ DE GUÍXOLS DES DEL CARRER SOBRE EL CANVI DE CONTADORS D’ELECTRICITAT
Guíxols des del Carrer-Entesa avança el contingut d’una moció que Jordi Lloveras portarà al ple de dijous i que fa referència als nous comptadors d’electricitat que s’estan instal.lant a les llars i que funcionen per tele-gestió. Entre altres qüestions, el regidor informarà que no és obligatori el seu canvi fins el 31-12-2018 i demanarà que l’Ajuntament informi als veïns i facilitin un model per poder adreçar a les companyies si no els interessa efectuar el canvi abans d’aquesta data. Més informació en la següent: NOTA

500 LLOVERAS

 

FESTA DEL BARRI DEL PUIG
Aquest divendres 26 d’agost se celebra la Festa del Barri del Puig a la Plaça del Puig amb la següent programació:
17.30h Festa musical amb escuma amb Cia els Atrapasomnis
19.00h Sardanes amb la Cobla Baix Empordà
21.30h Sopar a la frsca (cadascú es porta el seu sopar)
Després de sopar, sorteig d’una panera.
22.30h. Concert amb la cia. Nany & Carla

500 PUIG

 

L’ANC TORNA A OFERIR UNA PERFORMANCE EN EL PASSEIG DE SFG
Guíxols per la Independència ha informat sobre les darreres activitats portades a terme per ANC, prèvies a l’11 de setembre, que en aquest cas ha ofert una nova performance al Passeig del Mar, en col.laboració amb l’Associació Ganxona Refugiada, escampant sabates grogues i maletes simbolitzant el drama dels refugiats i recordant el catalans que es varen haver d’exiliar durant la Guerra Civil. D’aquesta i d’altres qüestions, com el desplaçament a Salt de l’11 de setembre, n’informen en la següent NOTA DE PREMSA

500 ANC_2

 

ESCOLLIT TREBALLADOR DE LA CAIXA DE SFG PER COOPERAR AL PERÚ
Dos treballadors gironins de la Fundació Bancària La Caixa, David Roman, de Sant Feliu de Guíxols, i Eva Sánchez, de Mont-ras, viatjaran a l’octubre al Perú per cooperar amb projectes transformadors ha informat El Punt Avui. El programa de voluntariat internacional CooperantsCaixa celebra deu anys d’experiències internacionals transformadores i s’han seleccionat 40 treballadors de la Fundació Bancària La Caixa de tot l’Estat per ser cooperants que durant un màxim de quatre setmanes es desplaçaran a 15 paisos de tot el món i que s’han escollit després d’un procés de selecció en el qual s’ha tingut en compte el perfil, l’experiència i les expectatives de cada candidat.

500 LACAIXA

 

ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA DE VEÏNS DEL BARRI DEL PUIG
El proper dissabte 27 d’agost, a les 19:00 h. se celebrarà als Safareigs de Puig, Baixada del Puig, 2, l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Veïns del Barri del Puig amb el següent ordre del dia:
Lectura i aprovació de l’ordre del dia
Lectura i aprovació de l’Acta de l’A.G.O. anterior.
Estat de comptes.
Activitats de l’Associació
Presentació i renovació dels càrrecs de la Junta Directiva.
Torn obert de paraules

500 SAFAREIGS

 

ARTICLE SOBRE LA BIBLIOPLATJA ESTRENADA AQUEST ESTIU A SANT FELIU
Fa uns dies que el Diari de Girona va realitzar un reportatge sobre les biblioteques de Sant Feliu de Guíxols i la d’Arbúcies.
En el cas de Sant Feliu es recullen unes declaracions del director de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, David Hernández: http://www.diaridegirona.cat/estiu/2016/08/13/lectures-contra-calor-destiu/798916.html

500 BIBLIOPLATJA

 

CANVIARAN TRAVESSES MALMESES DEL PASSEIG DE SANT POL
Segons publicava El Punt Avui, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té previst actuar en el passeig de Sant Pol, on les travesses de fusta es deformen i sovint es converteixen en esculls que provoquen les queixes dels vianants, veïns i els hostalers del nucli.
Segons el rotatiu gironí es preveu que en els propers mesos es realitzi una inversió de 50.000 euros en la substitució o reposició dels trams malmesos.

500 PASSEIG

 

LA SOPRANO GANXONA, TINA GORINA, ACTUA S’AGARÓ
La soprano ganxona Tina Gorina i el pianista Stanislav Angelov actuaran aquest dissabte, 27 d’agost, a les 20:00 h. en el marc del festival Opereta i Musicals, a l’Església de S’Agaró on oferiran obres de Ziehrer, Léhar, Stolz, Millöker, Moore, Friml, Loewe, Lloyd Webber, Bernstein, Gershwin i Price.

500 TINA

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
_Dimarts, 21 d’agost, 21:00 h. NURK (USA/Madrid, pop)
– Dijous 25 d’agost, 21:00 h. : GUADALUPE MEDIAVILLA (Argentina i Mèxic, Jazz Gitano Balcànic, Klezmer, Bossa Nova, Bolero, Guapango, Cumbia, Tango, Son…).
– Divendres 26 d’agost, 21.00 h. : GRATEFUL BLUES DUET (Girona, blues).
– Dissabte 27 d’agost, 21:00 h. : RITA VALERO (Girona, Swing, soul, funky, rock, bossa, rumba y blues).
– Diumenge 28 d’agost, 18:30 h. : VETLLADA DE POESIA amb INMA BERNILS (Málaga, polipoesia) & ORIOL HERNÁNDEZ “El Salmó” (Girona, polipoesia fonètica) & CHARLIE BLAKE (Castell d’Aro, poeta del caos i la destrucció).

500 IRLA

 

AQUEST DIMECRES, CONCERT DEL CANTAUTOR SÉ AL PASSEIG DE SANT POL
Aquest dimecres, 24 d’agost a les 22:00 h. el cantautor Sé oferirà el seu darrer concert públic al passeig de Sant Pol on, a més de seguir-lo des de les terrasses dels restaurants de la zona, es comptarà amb un pati de cadires al carrer i s’oferirà el clàssic cremat per a tothom.
Aquest és el penúltim concert de la vint-i-dosena Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols que es tancarà amb l’actuació del grup La Taverna el dia 3 de setembre a les 22:00 h.a la Plaça Girona.

500 SÉ

 

El més llegit

I després