I després

Un tribut a Nirvana i un concert de salsa, les propostes d’aquest cap de setmana a Las Vegas

Una de les bandes més importants de tribut a Nirvana i una de les orquestres més reputades de la música salsa actuaran a la sala

Compartiu aquesta història

La Sala de Concerts i Espectacles Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat de cara a aquest cap de setmana dos concerts d’estils variats que se celebraran divendres i dissabte a la nit.

La proposta del divendres 7 de juliol serà La Noche de los Pelícanos Salseros on hi actuaran Papa Orbe & los Científicos del Sabor a partir de les 11 de la nit. L’obertura de portes serà una hora abans. Es tracta d’una de les orquestres més destacades dins la música salsa i que estan oferint concerts arreu del país des de la seva formació.

De cara al dissabte 8 de juliol la proposta serà un concert tribut a Nirvana amb The buzz lovers, una actuació que donarà inici a partir de les 11 de la nit. The buzz lovers són una banda composta per tres nois arribats des de Còrdova. La formació ofereix el seu repertori des del 2010 amb gires nacionals i internacionals, sumant ja més de 250 concerts. Se’ls considera un dels millors grups tribut a Nirvana.

Accediu a tota la informació, com també a la venda d’entrades de les dues actuacions, clicant aquí.

El més llegit

I després