I després

La biblioteca acull una exposició amb treballs d’alumnes de 4t d’ESO

La mostra l'ha creat alumnat de l'Institut Sant Feliu i s'emmarca dins el projecte PENSArt que uneix expressió artística i habilitat de pensament

Compartiu aquesta història

Sota el nom de ‘PENSArt’, la Biblioteca Publica Octavi Viader i Margarit acull des d’aquesta setmana una exposició de treballs realitzats per l’alumnat de 4t d’ESO de l’INS Sant Feliu de Guíxols.

Aquestes obres originals formen part d’un projecte del centre educatiu, anomenat com l’exposició, que pretén unir expressió artística i habilitat de pensament i l’han creat alumnes de les optatives de Filosofia i de Visual i Plàstica. Així ens ho explica el professor de filosofia del centre, Joan Ciurana.

El primer conjunt d’obres són 24 làmines que expressen què és l’art, el fet de pintar i el sentir de diferents artistes. S’hi inclouen frases il·lustrades de Buonarroti, Bonnard, Dalí, Da Vinci, Gauguin o Picasso, entre altres. El segon grup, en aquest cas de 12 obres, està dedicat a la denúncia i la crítica de diferents problemàtiques socials i situacions d’injustícia.

La mostra està comissariada per la professora de l’institut, Marta Rich, i es podrà visitar fins el 31 de juliol al vestíbul de la biblioteca. 

El més llegit

I després