I després

Un nen de set anys és atropellat a Vilartagues i el traslladen al JosepTrueta

Compartiu aquesta història

Segons publica el Diari de Girona, un vehicle va atropellar dimarts a un quart de nou del vespre un nen que anava sol pel carrer a Sant Feliu de Guíxols. L’accident, del qual va saltar l’avís a les vuit i dotze minuts del vespre, va ocórrer a la cruïlla entre els carrers Joan Camió i Granada del barri de Vilartagues, segons van indicar els serveis d’emergències.

El vailet, que té set anys, va ser atès en primera instància per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i també es va enviar cap a l’indret un altre vehicle de suport vital. El nen, segons van explicar testimonis, estava conscient tot i que les lesions que va rebre van requerir el seu trasllat a l’hospital Josep Trueta de Girona, segons van indicar fonts del SEM. El seu estat, en tot cas, no era de gaire gravetat, segons els serveis d’emergències mèdiques.

El petit, segons van explicar veïns, anava tot sol pel carrer, sense que cap adult se’n fes càrrec, quan un vehicle el va envestir. La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols va atendre l’accident ja que les competències de trànsit en zona urbana són competència dels cossos policials locals. El cos, però, no va facilitar cap informació sobre les característiques del sinistre.

El més llegit

I després