I després

Un conveni entre l’Ajuntament i l’AFOCO assegura el servei d’assessorament lingüístic

Compartiu aquesta història

L’Associació per la Formació Continuada AFOCO d’alumnes i exalumnes de l’Escola d’Adults de Sant Feliu de Guíxols, presidida per l’exalcalde , Antoni Juanals i l’Ajuntament de la Ciutat han signat un conveni per tal de garantir les classes en català i d’oferir assessorament a qui ho precisi..

Recordem que Sant Feliu va comptar amb una Oficina del Consorci per a la Normalització Lingüístic al Monestir de Sant Feliu i que va deixar de funcionar per falta de dotació pressupostària, la qual cosa va provocar discussions en el sí del Ple Municipal i es va trobar en la línia del foc creuat en plena moció de censura.

Més tard han anat arribant les retallades i ha calgut fer un replantejament. Des de l’Àrea d’Educació, s’ha cercat una via que asseguri la seva continuïtat i la garantia del servei a través del conveni amb l’AFOCO per tal que els ciutadans disposin d’un punt on adreçar-se per aprendre, millorar l’idioma i comptar amb d’un servei d’aquestes característiques on es programin les classes i unes hores d’assessorament lingüístic per dubtes i correccions .

Per tant, totes les persones que es vulguin beneficiar d’aquest conveni entre l’AFOCO i l’Ajuntament, cal que s’adrecin a l’Associació per la Formació Continuada en el Centre de Formació d’Adults del Centre Cívic Vilartagues on, a partir del 9 de gener, els horaris seran: dilluns de 11’30 a 14 h. i dimecres, d’11’30 a 12 h

 

El més llegit

I després