I després

L’Ajuntament de Sant Feliu posarà en circulació aquest dimecres la Targeta Comerç

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres veurà la llum la Targeta Comerç impulsada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, des de l’Àrea de Comerç de Guíxols Desenvolupament amb la intenció d’afavorir tant als consumidors com als botiguers de la Ciutat.

Així ho explicava el regidor delegat, Juanjo Garcia Cañadas, que declarava que aquesta iniciativa neix de l’interès de l’Ajuntament per dinamitzar la Ciutat que compta amb més de 500 comerços que són una base molt important per a la generació de riquesa i d’ocupació al municipi.

El regidor explica que un emprenedor guixolenc els va plantejar la idea de fer una tarja de fidelització de clients que en aquests moments, per la conjuntura econòmica, els consumidors estaven cercant vals descompte i ofertes, especialment a Internet i, amb aquesta tarja, s’aconseguirà una acumulació de punts a través d’un sistema informàtic que funcionarà mitjançant un codi de barres.

A finals de la setmana passada una quinzena d’establiments conformaven el primer nucli de comerços als quals se’ls activa el sistema informàtic que conté la base de dades i que té un cost simbòlic de al voltant dels 17 euros.

En els propers dies s’espera que se’n vagin adherint progressivament al temps que els usuaris podran omplir els fulletons amb les seves dades i que en un curt període de temps estigui totalment consolidada i que es converteixi en una eina dinamitzadora.

En una propera entrada, durant aquesta setmana, farem una relació dels establiments posada al dia així com tota la informació dels punts de recepció dels formularis omplerts pels usuaris.

El més llegit

I després