I després

Últimes entrades disponibles per a l’obra “La Tendresa” a Sant Feliu, del Temporada Alta

Compartiu aquesta història

El prestigiós festival d’arts escèniques Temporada Alta tancarà el seu pas per Sant Feliu de Guíxols d’aquí un mes amb l’obra La Tendresa, concretament el 6 de desembre. Cointerpretada per les reconegudes companyies de teatre Dagoll Dagom i T de Teatre, la funció té disponibles les darreres entrades que es poden adquirir aquí.

La Tendresa és una comèdia d’inspiració shakespeariana dirigida i escrita pel dramaturg madrileny Alfredo Sanzol. Narra la història d’una reina, Esmeralda, que decideix endur-se les seves dues filles a una illa deserta per fugir dels matrimonis de conveniència i no conèixer ni estar mai més amb cap home. El gir dels esdeveniments succeeix quan descobreixen que l’illa no està inhabitada, sinó que hi viuen un llenyataire i els seus dos fills. La família s’havia desplaçat a l’illa, precisament, per no trobar-se mai més amb cap dona. La història acaba convertint-se en un embolic de romanços, metàfores i confusions sexuals.

Després de l’èxit de La partida d’escacs i de Casa de nines, vint anys després, La Tendresa posarà punt i final a la participació de Sant Feliu de Guíxols a aquesta edició del Temporada Alta. És el segon any consecutiu que la població ganxona forma part d’aquest festival de referència en arts escèniques a les comarques gironines.

Recordem que la funció es representarà el divendres 6 de desembre, a les 20:30 hores, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Tot i que encara queda un mes, les entrades estan a punt d’exhaurir-se.

El més llegit

I després