El prestigiós festival d’arts escèniques Temporada Alta tancarà el seu pas per Sant Feliu de Guíxols d’aquí un mes amb l’obra La Tendresa, concretament el 6 de desembre. Cointerpretada per les reconegudes companyies de teatre Dagoll Dagom i T de Teatre, la funció té disponibles les darreres entrades que es poden adquirir aquí.

La Tendresa és una comèdia d’inspiració shakespeariana dirigida i escrita pel dramaturg madrileny Alfredo Sanzol. Narra la història d’una reina, Esmeralda, que decideix endur-se les seves dues filles a una illa deserta per fugir dels matrimonis de conveniència i no conèixer ni estar mai més amb cap home. El gir dels esdeveniments succeeix quan descobreixen que l’illa no està inhabitada, sinó que hi viuen un llenyataire i els seus dos fills. La família s’havia desplaçat a l’illa, precisament, per no trobar-se mai més amb cap dona. La història acaba convertint-se en un embolic de romanços, metàfores i confusions sexuals.

Després de l’èxit de La partida d’escacs i de Casa de nines, vint anys després, La Tendresa posarà punt i final a la participació de Sant Feliu de Guíxols a aquesta edició del Temporada Alta. És el segon any consecutiu que la població ganxona forma part d’aquest festival de referència en arts escèniques a les comarques gironines.

Recordem que la funció es representarà el divendres 6 de desembre, a les 20:30 hores, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Tot i que encara queda un mes, les entrades estan a punt d’exhaurir-se.