Sant Feliu de Guíxols s’estrena com a seu d’alguns dels espectacles del Festival d’Arts Escèniques Temporada Alta, un projecte que va iniciar-se ara fa 27 anys a Girona i s’ha anat consolidant com un dels esdeveniments de referència en el panorama nacional i internacional, a més de guanyar-se un lloc al mapa dels millors festivals europeus.
El seu director, Salvador Sunyer, en declaracions a la nostra emissora, destaca el bon ritme de venda d’entrades dels espectacles previstos a Sant Feliu.

Es la primera vegada que fem Temporada Alta a Sant Feliu. El primer any ens costa més, però curiosament en aquest cas no és així. Els tres espectacles a Sant Feliu (…) es venen super bé, de manera que jo estic segur que quan es faci la funció seran tots tres plens. La veritat que n’estem molt contents.

Per Sunyer, si el festival es seguís fent l’any que ve a la ciutat “segurament vol dir que se’ns demana que fem coses encara una mica més arriscades”.

Aquest dimarts ha tingut lloc una roda de premsa al Teatre Auditori Narcís Masferrer on han participat el director de la mostra, Salvador Sunyer; l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas; el regidor de cultura, Jordi Vilà i el regidor d’Economia i Organització, Josep Melcior Muñoz.

Jordi Vilà ha destacat la importància de la cultura teatral a la ciutat:

Tinc el pensament que les  coses importants, com és la cultura i el teatre en particular, es fan a poc a poc, i nosaltres, com a ciutat, ja fa temps que batallem en la lliga de la cultura per a incorporar-nos com a ciutat en el desenvolupament social a través de la cultura i avui tenim un tast més d’aquesta voluntat. El teatre és molt important pel desenvolupament sociològic per les persones que viuen en una ciutat i el teatre, ben gestionat, ben entès, ben programat, com és el cas de Temporada Alta, n’és un exemple.

A Sant Feliu s’han programat tres espectacles al Teatre Auditori Narcís Masferrer:

Un cop l’any, una comèdia romàntica escrita per Bernard Slade i dirigida per Àngel Llàcer i que compta amb Andrea Ros i David Verdaguer. Serà el diumenge 7 d’octubre a les 18 hores.

Immortal, la nova obra de Marc Angelet, una comèdia de ciència ficció que està protagonitzada per Bruno Oro, que es posarà a la pell d’un gran nombre de personatges que comparteixen una característica: són immortals.
Serà el dissabte 17 de novembre a les 20:30 hores.

Les noies de Mossbank Road, un muntatge dirigit per Sílvia Munt amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. L’espectacle ha estat un èxit de crítica i públic en la passada temporada teatral a Barcelona. Tindrà lloc el dijous 6 de desembre a les 18 hores.

Les entrades, a més de a la pàgina web del festival, es poden adquirir de manera presencial a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, a l’edifici del monestir.