CONFERÈNCIA PEL DIA MUNDIAL DE L’ALZHEIMER
EMAD Sant Feliu organitza una conferència sota el nom de Els serveis de teleassistència domiciliària, de la teleassistència mòbil i del localitzador personal que anirà a càrrec de l’àmbit de la gent gran i atenció a la dependencia de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro.
Tindrà lloc aquest divendres dia 21 a partir de les 6 de la tarda a la biblioteca del Centre Cívic Tueda, al carrer gravina 39-41 de la ciutat. Compta amb la col.laboració de l’ajuntament i el Casal Tueda-APITE.

 

ACTIVITATS D’HOMENATGE ALS BRIGADISTES INTERNACIONALS
Divendres 21 de setembre a les 19.00 hores, al Centre Cívic Vilartagues, conferència Recuperant la història dels brigadistes que anirà a càrrec de Lourdes Prades i Carles Hervàs, doctors en història.
Diumenge 23 de setembre, a les 19.00 de la tarda al Tinglado del port de Sant Feliu de Guíxols, projecció del film documental Spanien im herzen – Hans Beimler und Andere – Espanya al cor – Hans Beimler i d’altres. Està dirigit per Karlheinz Mund i parla sobre el brigadista alemany Hans Beimler. Es presenta en V.O.S en castellà. També hi haurà taula rodona amb participació de Karlheinz Mund, director del documental.
Podeu consultar totes les activitats clicant aquí.

 

SCARBEATS A LA CASA IRLA
Dins el Sons de Taverna, aquest dissabte dia 22 actuació en homenatge a The Beatles. S’hi podran escoltar peces com Yesterday, Twist and shout, Michelle o She loves you.
Són un quartet tribut a la banda de Liverpool que versionen les seves peces fidelment i també en contagien l’esperit.
Tindrà lloc a partir de les 10 de la nit. L’entrada és gratuïta.

 

EXPOSICIÓ AL PATI DE L’AJUNTAMENT
Fins el proper 30 de setembre es pot visitar al pati del consistori una exposició a càrrec dels alumnes del Taller la Pinzellada. La inauguració està prevista per aquest dissabte a les 6 de la tarda.
Els horaris de visita són, de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 18 a 20 hores. Els dissabtes de 10 a 13 i de 17 a 20 hores i els diumenges de 10 a 13 hores.