SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT A SANT FELIU

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, des del consistori es proposen diverses activitats i iniciatives a la ciutat.
Fins el 23 de setembre es regalarà una planta a tots els usuaris del transport públic de les línies del bus urbà de Sant Feliu.
El 21 de setembre el bus escolar i el bus urbà seran gratuïts.
El divendres 21 de setembre tindrà lloc una conferència sobre medi ambient i canvi climàtic a càrrec de Gemma Puig, meteoròloga. Será de 18.30 a 20 hores a la Casa Irla.
El dissabte 22 de setembre caminada i bicicletada popular. El lloc de sortida serà el passeig del Mar, davant edifici de l’Ajuntament. Será de 10 a 12 hores amb esmorzar i regals per als participants.

Pel diumenge 23 de setembre VIII Fira del Medi Ambient i la Sostenibilitat, que, amb canvi d’ubicació, tindrà lloc al Guíxols Arena de 9 a 14 hores.
Els temes són la mobilitat alternativa, l’estalvi d’energia a les edificacions, noves tecnologies de domòtica, nàutica elèctrica, estudi i conservació de la natura, turisme sostenible i ecològic, productes alimentaris de proximitat i ecològics.

Per finalitzar, el  dimarts 25 de setembre es farà el sorteig de deu targetes T-10 a l’edifici de Les Vetlladores, al carrer del Mall 61, a les 12 del migdia.
Els resultats es publicaran en els mitjans de comunicació municipals.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació