I després

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, des del consistori es proposen diverses activitats i iniciatives a la ciutat.
Fins el 23 de setembre es regalarà una planta a tots els usuaris del transport públic de les línies del bus urbà de Sant Feliu.
El 21 de setembre el bus escolar i el bus urbà seran gratuïts.
El divendres 21 de setembre tindrà lloc una conferència sobre medi ambient i canvi climàtic a càrrec de Gemma Puig, meteoròloga. Será de 18.30 a 20 hores a la Casa Irla.
El dissabte 22 de setembre caminada i bicicletada popular. El lloc de sortida serà el passeig del Mar, davant edifici de l’Ajuntament. Será de 10 a 12 hores amb esmorzar i regals per als participants.

Pel diumenge 23 de setembre VIII Fira del Medi Ambient i la Sostenibilitat, que, amb canvi d’ubicació, tindrà lloc al Guíxols Arena de 9 a 14 hores.
Els temes són la mobilitat alternativa, l’estalvi d’energia a les edificacions, noves tecnologies de domòtica, nàutica elèctrica, estudi i conservació de la natura, turisme sostenible i ecològic, productes alimentaris de proximitat i ecològics.

Per finalitzar, el dimarts 25 de setembre es farà el sorteig de deu targetes T-10 a l’edifici de Les Vetlladores, al carrer del Mall 61, a les 12 del migdia.
Els resultats es publicaran en els mitjans de comunicació municipals.

 

El més llegit

I després