I després

TZVR presenta el cartell del III Sant Feliu Fest Sota Zero del 9 de desembre

Compartiu aquesta història

TZVR (Atzavara) presenta el cartell del la tercera edició del Sant Feliu Fest Sota Zero que se celebrarà a la sala Las Vegas de Sant Feliu amb la participació de Joan Colomo, Papier Tigre, Eric Fuentes & El Mal, Betunizer, The Homens, Pitt Marvel i L’Hereu Escampa.

Un any més, pren protagonisme la música independent que neix i creix a Catalunya a més de la tradicional representació en els àmbits nacional i internacional tot recuperant els orígens i les dates de la Iª edició. Es dóna el fet que l’anterior Sota Zero va haver de desplaçar aquestes dates al mes de febrer de manera que l’any 2011 haurà vist dues edicions del festival. El Sota Zero va néixer amb l’objectiu, a curt termini, d’eixugar els deutes que l’Atzavara Club havia acumulat al llarg dels últims anys.

Gràcies a l’èxit de les dues anteriors edicions i als actes promoguts per l’associació al llarg d’aquest temps – i especialment durant la Festa Major- arriba el III Sant Feliu Fest Sota Zero amb un cartell que reuneix el bo i millor de la música independent de casa nostra i al qual s’hi sumen algunes de les propostes més interessants en l’àmbit estatal i internacional, consolidant el festival dins de l’escena musical gironina i, per extensió, catalana i, tal i com asseguren des de l’Atzavara, amb una associació renovada i més viva que mai que desitja mantenir activa la cultura musical de Sant Feliu i poder oferir una proposta musical de qualitat a tota la gent que sempre ha disfrutat dels nostres concerts i festivals.

Aquesta edició del Sota Zero serà també l’acte de presentació oficial de la nova associació TZVR, que dóna continuïtat a la tasca que durant més de 15 anys s’ha dut a terme des del col·lectiu Atzavara.

Trobareu més informació a la pàgina web (www.santfeliufest.com) i al grup del facebook (www.facebook.com/santfeliufestsotazero)

El més llegit

I després