I després

La Cambra de Comerç programa un curs d’aparadors per augmentar les vendes

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols organitza un curs per ensenyar als comerços a treure rendiment del seu aparador per incrementar les vendes. S’acosten les festes de Nadal, tradicionalment la campanya de vendes més forta de l’any. Sovint però no s’aprofita el potencial que ofereix aquesta gran finestra que tenen molts comerços.

La imatge que transmet un establiment, a través del seu aparador, es la millor targeta de presentació que pot oferir un comerciant als seus clients. Conscients de la importància que tenen els aparadors en les vendes, la Cambra de Comerç de Sant Feliu ha programat aquest curs, de 15 hores de durada, adreçat a tots els propietaris i treballadors d’establiments comercials, perquè coneguin les tècniques que permeten optimitzar un aparador.

El curs, que es portarà a terme entre el 21 de novembre i el 2 de desembre, està inclòs al programa ‘Qualifica’t’ impulsat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat per validar l’experiència laboral.

El més llegit

I després