El programa de TV3 “Economia en Colors” s’enregistra aquest dijous, 20 de juliol a les 9 del vespre al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, on el professor Xavier Sala i Martin farà una xerrada que s’emetrà per la Televisió de Catalunya a partir del mes de setembre.
Es va obrir un capítol d’inscripcions per assistir-hi com a públic i la resposta ha estat aclaparadora, havent de comunicar des del servei de premsa de l’Ajuntament que la sala està plena.

En la promoció que fa la pròpia televisió de Catalunya sobre el programa es destaca que “L’economia no és gris plom. Pot ser distesa, dinàmica, provocadora, divertida, pròxima, entenedora, diferent… Així és l’economia quan en parla un personatge singular, un comunicador carismàtic…

Xavier Sala i Martín ens acosta l’economia a través de l’entreteniment a “Economia en colors”. Amb la col·laboració de Tian Riba, Sala i Martín demostra que l’economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.

A “Economia en colors”, Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan a la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea, què vol dir “innovar”, en què consisteix el capital humà, quina és la història dels diners, i moltes coses més, tot per acostar l’economia al carrer.

En cada programa, Sala i Martín, de la manera més desenfadada, divertida i fresca, oferirà una classe magistral, amb l’ajuda de Tian Riba i la col·laboració dels millors experts, per posar l’economia a l’abast de tothom, aplicar-la a les situacions quotidianes i, en definitiva, per mostrar-la com mai s’havia vist: en colors.

Perquè l’economia, com les americanes de Sala i Martín, és plena de colors”.

Recordem, aquest dijous al Teatre-Auditori de Sant Feliu, enregistrant un programa en directe per a TV3 per a l’assistència del qual, les localitats estan exhaurides.