I després

LICEU A LA FRESCA A SFG AMB IL TROVATORE

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols serà un dels 100 municipis catalans on es podrà seguir la retransmissió simultània de l’òpera “Il Trovatore”, que es representarà al Gran Teatre del Liceu i que es podrà seguir aquest divendres, 21 de juliol, a les 22:00 h. al pati de l’Escola de Música a través d’una pantalla. L’entrada és gratuïta.

Es tracta de ‘anomenat “Liceu a la fresca”, que es va crear al juliol de 2015 amb l’objectiu d’acostar l’òpera a la ciutadania, retransmissió que compta amb la col·laboració de TV3 i, a partir d’enguany, de TVE. L’enregistrament és una coproducció del Liceu amb la productora Jack Fébus i es realitzarà amb vuit càmeres situades a la sala del teatre: cinc en platea, una en el segon pis, un braç entre l’amfiteatre i el segon pis i una grua en el prosceni dret i en el segon pis.

A més de Sant Feliu i el centenar de municipis de Catalunya la retransmissió, sempre a l’aire lliure, es farà a llocs tant emblemàtics com l’Arc de Triomf de Barcelona, el carrer Alcazabilla de Màlaga, la Plaza Mayor de Valladolid, Caixaforum de Sevilla, el paseo del Salón a Granada, la Plaza de l’Estaño a Las Palmas o la Plaza de la Quintana a Santiago de Compostel·la, a més de Bilbao, Pamplona, Gijón, Elda, Alaior, etc.

La funció de ‘Il Trovatore’ estarà interpretada per Yonghoon Lee (Manrico), Tamara Wilson (Leonora), Ekaterina Gubanova (Azucena), George Petean (Conde de Luna), Marco Spotti (Ferrando), María Miró (Inés) i Jorge Rodríguez Norton (Ruiz). La direcció musical anirà a càrrec de Daniele Callegari i la d’escena, de Juan Anton Rechi, en una coproducció del coliseu barceloní amb Òpera d’Oviedo.

El més llegit

I després