I després

MODIFICACIONS EN L’ÀREA D’AUTOCARAVANES

Compartiu aquesta història

Des del passat 14 de juliol l’àrea d’autocaravanes de Mascanada va passar a ser de pagament, i es va establir una tarifa de 15 euros al dia, amb un màxim d’estada de dos dies.

Aquesta tarifa dóna dret a l’estacionament en la plaça de pàrquing, així com el buidatge d’aigües grises i W.C. i l’ús d’aigua. Com es recordarà, aquesta zona té una capacitat màxima de vint autocaravanes, situada molt a prop de la platja.

L’acció s’ha reforçat amb la instal.lació d’un gàlib que no permet el pas a l’aparcament de l’antiga Ileco-Can Rosselló, per tal de tenir les autocaravanes en una zona concreta d’aquest espai, on es puguin disposar dels serveis que requereixen (buidatge d’aigües grises i negres, i aigua potable…) Un cop s’hagi condicionat del tot, també tindrà s’aplicarà la tarifa.

L’àrea gratuïta d’autocaravanes és a Vilartagues, a l’entrada per la benzinera BP.

El regidor de Turisme, Salvador Calabuig, explica que aquesta modificació “s’ha fet d’acord i seguint criteris de les associacions del sector, amb diferents objectius, entre els quals hi ha posar ordre a aquests equipaments, evitar la competència deslleial al negocis de càmpings i establiments i, sobretot, garantir que els espais estiguin endreçats, regulats i amb un funcionament correcte”.

Fa anys que s’havia previst fer una concessió a una empresa, de fet s’havia anunciat que s’estava estudiant i, finalment, no es va portar a terme. Segons declarava el regidor, és el que s’ha d’acabar fent perquè fins i tot s’havia detectat que hi havia qui s’havia establert durant llargues temporades a l’espai a tocar de la Ronda Narcís Massanas.

De fet, comentava que hi ha un privat que té un espai a la zona de Sant Pol i que ha demanat posar-ne un altre en funcionament a la zona de Sant Amanç, on les autoescoles hi feien pràctiques, però que serà difícil que funcioni aquesta temporada.

Actualment, es pot fer el pagament a l’oficina de turisme i treballadores d’aquesta àrea es desplacen a l’aparcament per controlar les noves arribades.

El més llegit

I després