I després

TSF S’INDIGNA PER UNA CONTRACTACIÓ

Compartiu aquesta història

En el passat Ple Ordinari de dijous, el portaveu de Tots per Sant Feliu (TSF), Carles Motas, es mostrava disposat ,des del punt número dos en què es dóna compte dels decrets, sentències i altres qüestions, a incidir sobre la contractació d’un gestor turístics per un import de 5.445 euros mensuals, contractació que considerava desmesurada pel seu import i per la fórmula emprada en la convocatòria.
L’alcalde va contestar que tota la informació se li passaria per escrit, a la qual cosa Motas va replicar que no calia perquè ell disposava de tot l’expedient. Tot i que en algun altre punt del ple va fer alguna referència al tema, en no haver-hi precs i preguntes per falta de temps, la formació independent ha decidit fer-ho públic al tots els mitjans sense descartar la sol·licitud d’una compareixença de la regidora de Promoció de Ciutat, Pilar Giró, perquè justifiqui públicament tant el procediment com l’assignació econòmica.
La nota difosa per TSF als mitjans diu textualment:
“Doncs si, aquest és l’import, 65.340 euros, que els ciutadans de Sant Feliu haurem de pagar al Gestor Turístic, contractat per l’equip de Govern de CIU i PSC, per al proper any.
El guanyador del concurs, de fet únic aspirant, i proclamat per aclamació, ja havia guanyat un concurs per desenvolupar tasques similars l’any passat, però amb una retribució molt inferior, i sembla que el darrer any de mandat d’aquest equip de Govern, l’han de premiar pagant tots nosaltres, per encara no sabem quin èxit.
La mecànica del concurs, aparentment “legal”, s’ha fet sense publicitat, és a dir, l’Ajuntament per boca de l’Alcalde Joan Alfons Albó, ha convocat a tres persones per tal que optessin a la plaça, i curiosament, només s’hi ha presentat el mateix licitador que l’any anterior, cosa difícil d’explicar, ja que la sucosa retribució, fa pensar, que podrien ser molts els interessats en ocupar la plaça de nova creació de Gestor Turístic Local.
Des de Tots per Sant Feliu, sempre hem condemnat aquest tipus de contractacions, i és que en aquesta legislatura ja en portem unes quantes, casualitat o no, quan veiem la convocatòria d’aquest tipus de concursos, tenim un 100% d’encert en qui serà el guanyador, abans de que es conegui el resultat, tant de bo tinguéssim una intuïció tan mesurada per d’altres aspectes de la vida molt més difícils de preveure”.

El més llegit

I després