I després

TSF PUNTUALITZA SOBRE PAGAMENTS A PERE ALBÓ

Compartiu aquesta història

Arrel de la notícia publicada a la premsa gironina, que diumenge varem reproduir a les nostres xarxes socials, Tots per Sant Feliu, ha sortit al pas amb una nota que ha enviat als mitjans esposant la seva interpretació i les accions que es pensa portar a terme des de la formació:

Irregulars i en ferm
Fa pocs dies el jutge ha decidit compensar els pagaments que es van fer de manera irregular al vicealcalde des de juny a octubre de 2011 sense fer moviments de fons de caixa.
Res no canvia del que es va resoldre en les dues sentències condemnatòries. Els pagaments van ser irregulars i punt.
Altra cosa és com es tornaven aquests diners a les arques municipals. Tots per Sant Feliu, en guanyar les dues sentències, vam demanar que es tornessin a la caixa de l’Ajuntament de manera directa i el jutge ha decidit compensar-los directament sense fer cap moviment de caixa.
El nostre Grup Municipal recorrerà aquesta interlocutòria dictada pel Jutge, ja que contradiu totalment, allò que dues sentències fermes, van deixar evidenciat, i és que //43.000// de sou, cobrats indegudament no són una quantitat qualsevol per deixar que una mala interpretació administrativa, quedi sense una resolució justa. Allò que ja vam denunciar com una irregularitat manifesta, el Juliol del 2011, continua a dia d’avui ben latent, i farem prevaldre el principi legal, per tal que es retorni aquesta quantia a les arques municipals, i s’indemnitzi al regidor només per les assistències, tal i com l’Equip de Govern del passat mandat, va fer a partir del mes de Juliol de 2012.
Cal aclarir, que qualsevol acció judicial relativa a aquest cas, l’assumirà el nostre Grup Municipal com hem fet sempre fins al dia d’avui, a diferencia de l’anterior Equip de Govern, que va pagar les seves factures d’advocats i procuradors, amb els diners de tots.
Un simple formalisme que no desvirtua el fons de la qüestió: es van fer les coses malament i per això es van anular els pagaments. El que era irregular ho continua sent i així ho diuen les dues sentències judicials fermes i vigents.
Per sort, la figura del vicealcalde forma part d’un passat que no tornarà. Aquesta figura ha desaparegut de l’organigrama municipal així com també la manera de fer una política local basada en el clientelisme i els favors personals. I per molts anys”.

 

El més llegit

I després