I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

OFERTES DE TREBALL DEL SOM
El Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols cerca per a la seva Oferta d’Ocupació:
– Cuidadora gent gran interna
– Esteticista per Sant Feliu de Guíxols
– Ajudant de cuina per rostisseria
– 2n de cuina per rostisseria
– Dependenta per rostisseria
Les persones interessades s’han d’adreçar al primer pis de l’estació d’autobusos o bé trucar al telèfon: 972327033.

som-web

 

AQUEST DISSABTE REPRESENTACIÓ DE “L’ÚLTIMA TROBADA”
Aquest dissabte, 19 de setembre a les 21h s’inicia el cicle de teatre professional al Teatre-Auditoiri Narcís Masferrer de Sant Feliu amb la representació de l’obra “L’última Trobada” amb Abel Folk, Jordi Brau i Montse Guallar (que substitueix en el repartiment a l’actriu Anna Barrachina”. El preu de l’entrada és de 21€ (reduïda: 17€).
En aquesta obra, els espectadors veuran l’a història de dos homes, que de joves havien estat amics inseparables, i es retroben després de 41 anys de no veure’s, per resoldre un secret que hi ha entre ells. Durant aquests anys, un ha viscut a l’Extrem Orient, i l’altre no s’ha mogut del seu castell de la remota Hongria. Però d’alguna manera tots dos han resistit, i tots dos sabien que havien de tenir una última trobada, per resoldre un conflicte pendent.

500 TEATRE

 

CONGRÉS CATALÀ D’INFERMERIA A SFG
Tal i com ja havíem avançat, l’Espai de Congressos i Reunions Monestir de Sant Feliu de Guíxols, serà la seu del I Congrés Català d’Infermeria i Salut Escolar que tindrà lloc aquest dijous i divendres, dies 17 i 18 de setembre. El congrés està organitzat per l’Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE), una entitat sense ànim de lucre, que representa al col·lectiu infermer que treballa a les escoles i instituts contractats de forma pública, privada o voluntària, tant en escoles ordinàries com d’educació especial, vetllant per la cura de tota la comunitat educativa (pares, alumnes, mestres), però especialment dels infants i adolescents. Les seves funcions són: assistencial, gestió i assessorament en temes que versen sobre la salut a l’escola, investigació, prevenció i educació per la promoció de la salut.

500 infermeria

 

LÓPEZ DE URALDE A LA PRESENTACIÓ DE CATANUNYA SI QUE ES POT A SFG
“Catalunya sí que es pot” es presentarà a Sant Feliu de Guíxols aquest dijous, dia 17 a les 19:00 h. a la Casa Irla sota el títol “El camí cap a l’autodeterminació i la justícia social”
Els tres primers candidats per Girona, Marc Vidal, Alba Garcia i Joan Salmerón , faran la presentació de “Catalunya si que es pot” acompanyats de Sònia Pujol, la candidata ganxona que va al cinquè lloc de la llista. També participarà en l’acte Juantxo López Uralde (Donosti 1963), el portaveu d’Equo, partit ecologista que dona suport a la llista juntament amb ICV-EUiA i Podem.
Lopez de Uralde fou director general de Greenpeace Espanya i president de la Coordinadora d’Organitzacions de Defensa Ambiental. L’any 2009 fou detingut durant 19 dies a Dinamarca per encarar-se als líders de la cimera mundial. El setembre de 2010 va impulsar la creació d’Equo, que forma part del Partit Verd Europeu juntament amb diversos dirigents ecologistes de la resta d’Espanya.

500 LOPEZ_

 

JUNTS PEL SÍ, XERRADA SOBRE PENSIONS AL CENTRE CÍVIC TUEDA DE SFG
El divendres, 18 de setembre a les 17:30 h. Al Centre Cívic Tueda, Junts pel Sí ofereix una xerrada sobre les pensions “destinada als pensionistes i a les persones preocupades per aquesta qüestió que vulguin saber com quedaria l’economia d’una futura Catalunya independent”.
La xerrada anirà a càrrec de Lluís Jaile, advocat i professor de dret públic a la UdG i de Jaume Roldós, economista i professor d’economia a la UdG.

500 JAILE

 

FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA, EL NOVÈ DE CATALUNYA
El Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols és el novè dels festivals de temporada de Catalunya segons un estudi estadític que ha publicat el diari La Vanguardia.
El festival ganxó ha superat amb escreix la xifra dels 20.000 espectadors, arribant als 22.864 assistents en la suma de tots els seus espectacles en l’edició de 2015.
Per davant s’hi troben el Primavera Sound (195.000) seguit del Sónar (118.500), Acústica (95.000), Cruïlla (46.000), Cap Roig (44.743), Mas i Mas (35.000), Castell de Peralada (25.000) i Jardins de Pedralbes (27.748).
Per sota s’hi troben el de Torroella de Montgrí (9.939), Música Antiga dels Pirineus (4.500) i Shubertíada de Vilabertran (3.064).

500 FESTIVAL

 

FLOR D’HONOR DE “VILES FLORIDES” A SFG
El passat 9 de novembre es va portar a terme a Sant Hilari Sacalm del lliurament de reconeixements i distincions a les “Viles Florides” de les quals Sant Feliu de Guíxols en forma part, tal i com hi consta en els nous cartells instal·lats a l’entrada de la ciutat.
El passat mes d’agost l’Agència Catalana de Turisme i la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) promotora del moviment Viles Florides, van signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promocionar les Viles Florides en l’àmbit turístic, un pas per incorporar-les en pla d’accions de promoció, inclosa la difusió a través de les xarxes socials del Catalunya Experience i poder incidir positivament en la visió i percepció que els turistes s’enduran de la destinació, augmentant la seva satisfacció i afavorint la retenció i fidelització dels visitants arreu de Catalunya.
Sant Feliu va rebre la Flor d’Honor. Hi van participar 68 municipis de Catalunya.

500 florida

 

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ FILATÈLICA
El passat 10 de setembre, un dia abans de la Diada Nacional de Catalunya, es va fer la Inauguració de l’Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme dedicada al segell usat. En presència del president Emili Vila i diferents membres de la junta i amb assistència del regidor Jordi Vilà i la regidora Georgina Linares es va donar per començada l’exposició d’enguany.
Passada la Diada, es va fer la presentació del Matasegells commemoratiu de l’exposició 2015. El president de l’associació , Sr. Emili Vila, l’Alcade Sr Carles Motes i el regidor Sr. Josep Saballs, varen fer l’honor de mata segellar les primeres cartes amb el nou mata segells.

500 FILATELIA

 

DINAR DE GERMANOR DE LA GENT GRAN
L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, es va dirigir el passat 8 de setembre al Dinar de Germanor de la gent gran que se celebra just abans o just després de l’estiu, a l’exterior de les residències d’avis. En aquesta ocasió s’hi varen reunir unes 130 persones, que varen degustar un aperitiu amb diferents plats i un arròs cuinat en tres grans paelles.
Es dóna la circumstància que és la primera ocasió que es fa a l’exterior de l’Asil Surís, ja que fins ara s’havia celebrat a fora de la residència Sant Feliu Gent Gran. S’entenia aquesta ocasió com una prova per veure com es podia celebrar l’acte al Surís, i el resultat fou satisfactori.
L’Ajuntament va col·laborar en aquesta festivitat per a la gent gran amb l’aportació de la Brigada, que es va ocupar de buscar taules, cadires i parasols per tal que l’activitat fos més lluïda.
L’alcalde va saludar als comensals taula per taula, i es va dirigir als presents per desitjar-los una bona celebració.

500ASIL_GERMANOR

 

 

 

 

 

El més llegit

I després