I després

Tribut a Supertramp aquest dissabte a Sala Las Vegas amb Xtramp Show

És un homenatge a tota una llegenda del rock progressiu, la banda londinenca de Roger Hodson que han venut milions de discos a tot el mon

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a les 22h a Sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols, arriba Xtramp Show, un tribut a Supertramp. És un homenatge a tota una llegenda del rock progressiu, la banda londinenca de Roger Hodson que han venut milions de discos a tot el mon.

El show que ens proposen a la nostra ciutat es va estrenar fa poques setmanes a la Sala Luz de Gas de Barcelona amb un èxit rotund.

Marc Recolons, director de Sala Las Vegas ens parla d’aquest concert.

Aquest cap de setmana podreu veure en directe a 9 músics de Blanes en escena reproduint l’autèntic so Supertramp, amb grans èxits dels ’70 i dels ’80 com Dreamer, Bloody Well Right, Give a Little Bit, The Logical Song o Breakfast in America, entre d’altres.

Jordi Gallart, Albert Ponsdomenech, Miquel Ruíz, Joan Barranca, Joan Torras, Jordi Reynaldos, Joan Parrilla, Quim Casanovas i Miquel Ángel García us oferiran aquest gran espectacle audiovisual de dues hores de durada a Sala Las Vegas.

El més llegit

I després