I després

Lectura teatralitzada de Mascanada6 amb sopar a l’Ermita de Sant Amanç

Serà una trobada entre amics on, a partir d’un fil conductor, es teatralitzaran textos variats, amb la condició de portar alguna cosa per menjar que es pugui compartir

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 9 de desembre a les 20.30h a l’Ermita de Sant Amanç Mascanada6 organitza un Food&Book, que és una lectura teatralitzada i teca. La proposta inclosa dins la seva nova programació cultural és una trobada entre amics on, a partir d’un fil conductor, es teatralitzen textos variats, que poden anar des de Mercè Rodoreda a Pedro Almodóvar, passant per T de teatre, altres autors coneguts, altres menys coneguts, etc.

Ens ho explica Marc Calvet, un dels responsables de Mascanada6.

S’haurà de portar alguna cosa de menjar que es pugui compartir, per acabar fent un vernissatge entre els assistents i sopar plegats.

L’entrada té un preu de 2€ i es pot adquirir al web mascanada6.com

En aquesta nova edició s’hi recullen activitats de diverses disciplines com poesia i música, masterclass, diferents tipus de tallers, performance corporals o concerts de música indie folk, pop i electrònica, folk fosc, etc.

Les trobades son de petit format, properes i intimistes i es fan en col·laboració amb l’Associació Ardenya, Patrimoni i Natura.

El més llegit

I després