I després

Tret de sortida aquest dissabte 13 de juliol, dels 30 anys de la Mostra de Cançó de Taverna

Serà amb la Cantada de Sant Pol, a les 22h al Passeig de Sant Pol, amb les actuacions de Sé i la Colla Jacomet

Compartiu aquesta història

Aquest any se celebra el trentè aniversari de la Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols, un esdeveniment que va néixer com a complement de la Campanya del Peix Blau Ganxó i va adquirir vida pròpia a partir d’un suggeriment de l’escriptor i crític gastronòmic Jaume Fàbrega.

Aquest dissabte 13 de juliol a les 22h al Passeig de Sant Pol es dóna el tret de sortida amb la Cantada de Sant Pol. Hi actuaran els grups: Sé i Colla Jacomet.

Ho explica la regidora de Turisme, Núria Cucharero.

Per la seva part, el cantautor Josep Andújar “Sé”, explica que “en aquesta edició homenatgen a dos dels components de la Colla Jacomet, Manel Bargueño i Àngel Ballesteros, a més dels Llops de Mar pels seus 40 anys”.

La mostra va néixer amb el propòsit d’evitar que quedés endreçada a la memòria col·lectiva una forma de comunicació, de divertiment i d’entreteniment indispensable pels pescadors, tapers, ferroviaris, carreters, camàlics, etc. i alhora homenatjar a cantaires i testimonis, vius o desapareguts, que van confegir la seva petita història dintre de les tavernes.

Dissabte 20 de juliol es farà la Cantada de la Mare de Déu del Carme amb les actuacions dels grups Peix Fregit i la Colla Jacomet. Serà a les 10 de la nit a la Platja de Sant Feliu de Guíxols.

Divendres 9 d’agost serà el torn de les Cançons de Mar al Far de l’Escullera de Sant Feliu, amb les actuacions de Sé i Llops de Mar. A les 10 de la nit al Far del Port de Sant Feliu.

I es posarà el punt i final al trentè aniversari d’aquest esdeveniment amb la Gran Cantada, el dissabte 24 d’agost amb els clàssics Sé, Colla Jacomet i Llops de Mar, a partir de les 10 de la nit al Passeig de Rius i Calvet de Sant Feliu.

La Gran Cantada també s’oferirà en directe per Televisió Costa Brava i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya amb una trentena de televisions locals connectades. També se servirà un cremat per a tots els assistents en cadascun dels concerts.

El més llegit

I després