I després

Música als Puestus de Mascanada6 porta diverses sessions de DJ sota el nom “d’Electro Subhasta”

Serà el proper divendres 19 de juliol a partir de les 20.30 hores a la llotja del peix de Sant Feliu. Estaran protagonitzades per Little Ray, Hot perrito i Spyro Borne

Compartiu aquesta història

El divendres 19 de juliol torna a Sant Feliu el ‘Música als puestus‘ que organitza Mascanada6. En aquesta ocasió, l’escenari serà la llotja del peix de Sant Feliu de Guíxols. A partir de les 20.30h actuaran en diverses sessions de DJ, sota el nom “d’Electro Subhasta”, Little Ray, Hot perrito i Spyro Borne. A les 10 de la nit es farà una pausa per a una botifarrada i també hi haurà servei de bar tota la nit.

Ho explica Xavier de Blas de Mascanada6.

Aquesta és la segona proposta del nou cicle musical gratuït que se celebra en llocs emblemàtics de la nostra ciutat per acostar la música a diversos espais amb la intenció de donar visibilitat “a aquests llocs amb interès i encant”, destaca l’entitat.

Ja de cara al mes d’agost, el dia 10 a partir de les 10 de la nit al Salvament Marítim, tindrà lloc el ‘Sona la Cançó’ amb Lluís Gavaldà i Joan–Pau Chaves. Es tracta d’un espectacle entranyable i juganer on repassen en format acústic les cançons més estimades del seu cançoner de manera original i sorprenent.

Abans del concert, des de les 8 del vespre, hi haurà el Food Country, on els assistents es podran relaxar i tastar el menjar de restaurant Malcriat amb música country de fons.

La cloenda de Musica als Puestus serà el 23 d’agost amb Cool Britannia al Passeig de Rius i Calvet a les 10 de la nit. Oferiran un tribut a la música brit pop on reviuran peces dels Oasis, Blur, Suede o Kula Shaker.

El més llegit

I després