I després

TRES DETINGUTS PER ROBATORIS

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dijous, 27 de març, a Sant Feliu de Guíxols, tres homes d’entre 20 i 22 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de la mateixa població, com a presumptes autors de deu delictes de robatori amb força a l’interior de domicili, dos d’ells en grau de temptativa.
La matinada del 26 de març es va rebre l’avís d’un veí d’un bloc d’apartaments de la carretera de la Volta de l’Ametller. que alertava de la presència d’un home que portava una llanterna, vestia fosc i corria direcció al camí de ronda de la població.
Diverses patrulles es van adreçar al lloc, on van localitzar tres homes. Dos d’ells anaven caminant per la carretera en direcció a S’Agaró, i un tercer estava, metres més avall, estirat al terra entre uns arbustos, fent veure que dormia. Prop d’aquest home i dalt d’un mur, els agents van trobar uns guants.
Els agents els van identificar i escorcollar, sense que se’ls localitzés a sobre cap estri susceptible de ser emprat per la comissió de delictes contra el patrimoni ni cap objecte sostret.
Fetes les comprovacions corresponents en immobles del perímetre, els agents no van trobar cap habitatge violentat, per aquest motiu els agents els van deixar marxar.
Davant les sospites, es va continuar la batuda per una zona d’apartaments més àmplia. Finalment es van localitzar un total de deu apartaments amb signes de forçament. Tots tenien les persianes i els vidres trencats. En vuit dels habitatges els lladres havien sostret objectes.
Fent recerca per la zona els agents van localitzar, entre els matolls d’un camí, dos comandaments a distància, un televisor i una caixa de cartró amb un vaixell de ràdio control.
Per aquest motiu l’endemà dels fets la unitat d’investigació va detenir els tres homes identificats la nit anterior, com a presumptes autors dels robatoris.
Els detinguts van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

El més llegit

I després