L’aparcament d’autocaravanes de Sant Feliu, que va néixer per donar una opció als turistes que ens visiten amb els seus vehicles al temps que desocupaven les places d’altres espais, com l’aparcament de Juli Garreta o el port, necessita un replantejament en diversos aspectes.
Per una banda ha quedat petit i els visitants ocupen espai en el nou aparcament annex habilitat a la zona de Cal Negre (Mascanada)  i, per una altra, no hi ha espais definits ni els serveis necessaris per gaudir de les comoditats que requereixen.
Ja fa temps que l’Ajuntament planteja fórmules per ordenar l’espai atès que, segons va comentar en el Ple el regidor de Turisme, Juanjo García, allò que semblava un turisme residual ha resultat ser un complement molt positiu per la ciutat per la despesa que generen a comerços i restaurants.
D’altra banda, dijous, en el programa de RSF, “Línia amb l’alcalde” , Joan Alfons Albó anunciava que finalment, l’aparcament anirà a la zona de dalt i l’actual aparcament s’asfaltarà per als vehicles normals i així es podran oferir els serveis que requereixen les caravanes com subministraments d’aigua i electricitat que funcionen amb monedes i que hauran de pagar per la seva estada atès que, a dia d’avui, no hi ha cap mena de control d’entrades i sortides.
Albó va apuntar que s’està negociant amb una empresa però que hi ha diferències en el temps de la concessió a més que la majoria de serveis funcionen amb monedes i el control de forma telemàtica.
Va afegir que és normal que demanin més temps de concessió per tal de recuperar la inversió i tenir beneficis. La intenció és tancar el més aviat possible les negociacions i que les tres parts (turistes, ciutat i empresa) en surtin beneficiats.
Tant el regidor com l’alcalde varen recalcar que el fer d’haver de pagar pels serveis no és en absolut una decisió recaptatòria sinó que es tracta de poder comptar amb els serveis bàsics per tal que els turistes gaudeixin de les millors condicions.
Amb la nova ubicació estan convençuts que aquesta forma de turisme continuarà augmentant i aportant beneficis a la ciutat on ja a l’estiu s’hi arribaven a concentrar una cinquantena de vehicles que podran gaudir de més espais i serveis.