I després

TREBALL, MÀGIA, BRUNYOL, PÀDEL, ESPORTS…

Compartiu aquesta història

Un oferim un recull de notícies d’interès i agenda pel cap de semana que conté ofertes de treball, espectacle infantil, informació sobre el concurs de brunyols, inauguració de 3 pistes de pàdel i l’agenda esportiva del cap de semana:

OFERTES DE TREBALL
Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols, ofertes d’ocupació:
-Entitat bancària de la província de Girona cerca becari/a del 15 de juny al 15 de setembre. Imprescindible estar estudiant Econòmiques, Ciències Empresarials, Dret o Administració i Direcció d’Empreses.
-Bar de Sant Feliu de Guíxols cerca cambrera. Dona de 18 a 35 anys. Valorable experiència.
Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o bé truqueu al núm. de telèfon 972327033.
-Selecció d’urgència per concurs oposició, a l’Ajuntament de Sant Feliu, d’una persona per desenvolupar un programa de caràcter temporal d’auxiliar administratiu/va a serveis econòmics, amb unes retribucions brutes anuals de 17.512,54€ i amb una jornada del 100%. La durada del nomenament d’interinitat serà fins a la finalització del programa i en tot cas fins al 31 de maig de 2015.

ESPECTACLE INFANTIL AL MONTCLAR
A quest diumenge, 6 d’abril, a les 6 de la tarda, al teatre del Centre Excursionista Montclar, espectacle de màgia “Un món d’il·lusió” de la companyia David El Mag.
Espectable didàctic i lúdic que pretén fer un recorregut per la història de la humanitat i que combina un joc d’il·lustracions i jocs de màgia intercalats i relacionats amb el pas del temps a través de la màgia, un món que fascina als més petits.
Podeueu consultar la programació d’espectacles i la resta d’activitats del Centre Excursionista Montclar al web www.cemontclar.cat.

CONCURS DE BRUNYOLS
Ja es pot passar a recollir per l’Oficina de Turisme, la butlleta d’inscripció, les bases i l’envàs per a la participació a l’onzena edició del Concurs de Brunyols casolans del Mercat del Brunyol que se celebrarà del 18 al 20 d’abril a Sant Feliu.
Els brunyols hauran de ser fets a casa per la persona que s’inscrigui al concurs.
S’hauran de presentar d’11 a 11.30 h del matí del dissabte dia 19 d’abril, a l’Oficina de Turisme a la plaça del Monestir. Els brunyols que no s’hagin rebut dins d’aquest termini no entraran a concurs. També podeu consultar les bases al web: www.guixols.cat

TORNEIG INAUGURACIÓ PISTES DE PADEL
Aquest dissabte dia 5 d’Abril a les 10.00 hores s’inauguren les noves pistes de pàdel de La Corxera, que amb aquesta i d’altres accions s’actualitza i es converteix en “La nova Corxera”. Durant la inauguració es realitzará un torneig amateur, activitats infantils amb un inflable, i finalitzarà amb l’entrega de premis del sorteig i un pica pica .
Aquest nou equipament ofereix 3 pistes de pàdel, una zona de solarium amb hamaques, una terrassa bar exterior, ciclisme indoor virtual i nous serveis de fisioteràpia, salut i estètica

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 5 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
09,30 h A.D. Aleví – Mont-ras
09,30 h A.D. PreBenjamí – Calonge
11,30 h A.D. Infantil – Empordanenc

Camp de Futbol de Vilartagues
09,30 h E.F. Sant Feliu – Sabat
09,30 h E.F. Sant Feliu – Palafrugell
11,00 h E.F. Sant Feliu – Aro
12,30 h E.F. Sant Feliu Cadet A – Bosc de Tosca
A16,00 h E.F. Sant Feliu A – Vic
18,00 h E.F. Sant Feliu Futbol d’empreses. La pansa – Aics Mont-ras

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Cadet masculí B – Calonge
09,00 h. Infantil masculí – Girona
10,30 h PreInfantil Femení – Roses
10,30 h PreMini Mixte – Unio
12,00 h Mini Masculí – Fontajau
12,00 h Mini Femení – Vilafranc

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Final Campionat escolar de korfbal
Hora : de 9,00 a 14,00 h.
18:00 h F.S. Sant Feliu – Lloret
20,00 h Guíxols F.S – La Bisbal

Diumenge, 6 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h A.D. Guíxols – Canyelles

Camp de Futbol de Vilartagues
10,00 h E.F. Sant Feliu Benjamí A – Llagostera
12,30 h E.F. Sant Feliu Infantils A – Llagostera
17,00 h E.F. Sant Feliu Vilartagues – Unió

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
10,30 h. Cadet masculí B – Quart
12,00 h. Sots-25 masculí – Onyar

El més llegit

I després