I després

TRES ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE FUTBOL

Compartiu aquesta història

RECONEIXEMENT DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA
A la sala de plens de la Diputació de Girona, el Juvenil de l’Escola va ser reconegut el passat dimarts com a millot equip gironí del MIC’14 juntament amb l’Aleví del Bisbalenc.
Van fer parlaments, Joan Giraut, President de la Diputació i Juanjo Rovira, director del MIC. Giraut va per agraïr al MIC el que aporta a les comarques gironines i als jugadors guardonats pel seu esforç. Rovira va donar les gràcies a les dues entitats per la seva participació, i en concret amb l’Escola ha fet menció de la implicació del club amb el MIC des de la seva primera edició.
Han acompanyat als jugadors la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Feli, Magda Lupiañez, el President del Club Jordi Cambronero i el Coordinador de Futbol 11, Gerard Llandrich, així com pares que han volgut acompanyar als nois.

ÈXIT DE LA JORNADA DE FUTBOL FEMENÍ ORGANITZAT A ST FELIU
El passat dijous dia 24 d’abril es va presentar la Jornada de Futbol Femení organitzada per la FCF a les nostres installacions, un pas més en l’aposta del Club pel futbol femení. Durant aquesta presentació, a banda de l’assistència de les autoritats, es va portar a terme un partit amistós entre el sènior femení de l’EF Sant Feliu i la Sel.lecció SUB 16 de Girona.
Passada una setmana més de 170 jugadores es van inscriure des de diversos orígens de les comarques gironines, però també amb la difusió de que fer el Club en diverses escoles de Sant Feliu. Va ser una jornada d’èxit on a banda de sessions d’entrenament amb les joves de 6 a 16 anys inscrites, es van portar a terme partits de les seleccions de Girona.
L’aposta del Club de portar a St Feliu l’edició d’aquest 2014 d’aquesta jornada s’emmarca per l’aposta feta per l’entitat d’ampliar a les noies l’oferta que fins a aquesta temporada es limitava al futbol masculí.

III CAMPUS DE FUTBOL D’ESTIU
Per tercer any consecutiu l’Escola de Futbol organitza un Campus per la darrera setmana de juny i les dues primeres de juliol amb l’objectiu de fer que a l’entorn del futbol, els nens i nenes gaudeixin de l’estiu. Com en anteriors edicions a banda de centrar la major part del temps en el futbol, s’inclou també en la programació piscina, sortides, acampades, tallers.
Per més informació cal dirigir-se a les oficines del Club presencialment, al telèfon 972328298 en horari d’oficina o al web www.efsantfeliu.cat

FALDILLA FUTBOL

El més llegit

I després