Ofertes del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols:
-Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca un fabricant i muntador de conductes de climatització i ventilació.
-Entitat bancària de la província de Girona cerca becari/a del 15 de juny al 15 de setembre.
-Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca administratiu/va. Imprescindible experiència mínima de 2 anys.
-Hotel de Platja d’Aro cerca recepcionista per torn de nit. Imprescindible home i anglès avançat a nivell oral.
-Particular de Sant Feliu de Guíxols cerca una assistenta amb coneixements d’informàtica. Feina per caps de setmana. Imprescindible carnet de conduir.
Persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o truqueu al núm. de telèfon 972327033.

S’AJORNA LA DUATLÓ COSTA BRAVA
Degut a diverses causes sobrevingudes abans de la celebració de la prova,  l’organització (Matxacuca i Xaloc) de la primera Duatló Costa Brava, que s’havia de celebrar el 30 de març, ha ajornat fins el 19 d’octubre. Al Facebook de Matxacuca solidària comenten que “el  fet d’haver de canviar el recorregut de BTT en tant poc temps, sumat a un coneixement encara baix de la prova, ha motivat que el ritme d’inscrits no fos l’esperat, malgrat creiem que la prova té tots els ingredients per garantir que els participants quedin satisfets: preu contingut, recorreguts atractius i alhora assequibles, bons serveis.
De tota manera, el dia i hora en què estava prevista la prova, amb sortida a les 09:30 h. es podrà fer tot el recorregut de la duatló de forma conjunta, no competitiva, i amb caràcter festiu i social.

OBRA DEL CONCURS DE TEATRE AMATEUR
Aquest diumenge, 30 de mar´a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Narcís Masferrer el Grup de Teatre Nyoca de l’Atmella del Vallès representa l’obra de George Feydeau “Hem de purgar al Tete”, traduïda per Carmina moncau i dirigida per Joan Monells.
Allunyant-se de les grans obres corals, Feydeau és capaç de muntar, d’una manera molt esquemàtica i molt divertida, una paròdia dels límits als quals pot arribar l’egocentrisme dels humans. Han situat l’obra a la Catalunya dels anys vint, just després del cop d’estat de Primo de Rivera. Un fabricant de porcellanes acull a casa seva un militar capaç de proporcionar-li una feina que li pot salvar el negoci i, alhora, el seu futur. Aquesta visita, però, anirà acompanyada de diversos problemes familiars que afloren aquest mateix dia i que dificulten la negociació. És la primera vegada que l’obra es representa en català i pretén ser un divertiment gairebé esperpèntic però intel·ligent, per riure sense treva.

ES BUSCA RESTAURADOR PER LA CASA IRLA
La Casa Irla en el seu afany de millorar el seu servei vol renovar la Taverna de Cas Romagué i per aquest motiu cerca un professional del món de la restauració o un emprenedor amb il·lusió que vulgui fer-se càrrec de la taverna de la Casa Irla. Es demana seriositat, responsabilitat i compromís amb el projecte de la Casa Irla.
Qualsevol persona interessada, que s’hi posi en contacte a través de la pàgina web www.irla.cat o bé trucant al telèfon: 972.11.74.39 en horari de matins.

CURS GRATUÏT DE PÀGINES WEB
Si obriu un negoci i vols tenir pàgina web o bé si ja teniu la vostra empresa i us voleu promocionar, el Pla de Barris, a través de l’associació Arttic del clúster tecnològic, ofereix un curs de creació de pàgines web totalment gratuït que es durà a terme des del 7 fins l’11 d’abril de 19 a 21h del vespre.
si hi esteu interessats us heu d’inscriure a l’Oficina del Pla de Barris a la Casa Albertí, c/ Penitència, 10 o bé al telèfon: 972.32.70.19.

ASSEMBLEA DE L’AAVV DE VILARTAGUES
L’Associació de Veïns de Vilartagues, Tueda i Poble Nou, convoca Assemblea General Ordinària el dilluns 31 de març, al Centre Cívic Vilartagues, en 1era convocatòria a les 8 del vespre i, en segona, a 2/4 de 9, amb el següent ordre del dia:
Lectura i aprovació de l’assemblea anterior.
Lectura i aprovació de l’estat de comptes.
Situació actual de l’associació i presentació del projecte d’activitats 2014.
Renovació de la Junta .
Precs i preguntes.
Com a veïns del barri de Vilartagues també us podeu implicar formant part de la junta.

REUNIÓ DEL PLA DE BARRIS
El proper dimarts, 1 d’abril se celebrarà una reunió de la Comissió Urbanística i Social del Pla de Barris a la Casa Albertí del carrer Penitència, 10, a les 20:30 del vespre amb el següent ordre del dia:
Benvinguda i presentacions
Projecte pacificació de carrers: proposta definitiva (AMPAs, veïns, ajuntament)
Urbanització de la plaça del Nord
Vegetació del talús de la plaça del Puig
Projecte “Pop-up” i viver de dissenyadors
Cursos 2014
Continuïtat del programa voluntariat amb gent gran
Programació “Passegem des del barri”
Activitats de l’ associació de veïns/es del barri del Puig
Pla de comunicació del PDB
Precs i preguntes
Cloenda 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 29 de març
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00 h A.D. Futbol d’empreses. Bar Moreda – Vet. Moneéis

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
09,00 h E.F. Sant Feliu PreBenjamí C – Moneéis
10,00 h E.F. Sant Feliu Benjamí B – Global
11,00 h E.F. Sant Feliu Aleví D – Breda
16,00 h E.F. Sant Feliu Juvenil B – Llagostera 

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
16,00 h Junior Masculí A – Quart

Diumenge, 30 de marc
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h A.D. Guíxols B – Breda
17,00 h A.D. Guixols C – Camos 

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
11,00 h E.F. Sant Feliu Aleví B – Bons Aires
11,00 h E.F. Sant Feliu Aleví C – Llagostera
12,30 h E.F. Sant Feliu Infantil B – Bisbalenc
19,00 h E.F. Sant Feliu Femení – Vilobí