I després

Tots per Sant Feliu i el PSC pacten per governar l’Ajuntament de Sant Feliu els propers 4 anys

Compartiu aquesta història

Tots per Sant Feliu i el PSC han pactat per governar l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols durant el propers 4 anys, tal i com han estat fent en el darrer mandat.

Des de les formacions destaquen que el primer pas de l’acord implica l’elecció, per majoria absoluta, de Carles Motas com a Alcalde de la ciutat en l’acte que es farà el proper dissabte al migdia al Saló de Plens de l’Ajuntament. Aquest primer pas també inclou el nomenament de Josep M. Muñoz com a Primer Tinent d’Alcalde.

Carles Motas, explica que una de les raons per repetir el pacte dels darrers 4 anys amb el PSC és el projecte de ciutat que comparteixen, un pacte que, afirma, “ha anat bé” en aquest darrer mandat.

Josep Melcior Muñoz desataca que a aquest pacte s’hi ha arribat a través del diàleg, no només després de les eleccions sinó per la feina compartida en el mandat que ara acaba.

Entre els diversos aspectes que es volen engegar en aquest nou mandat que comença dissabte, s’inclou la transformació de la ciutat basada en la cultura, com també actuar en l’àmbit de l’habitatge o l’economia local, explica Carles Motas.

Per a Josep Melcior Muñoz, des de l’equip de govern s’afrontaran les situacions problemàtiques a la ciutat, com l’habitatge, els aspectes socials, o els canvis demogràfics, a més de la sostenibilitat i tot el referent a la qüestió energètica.

Els dos grups del proper mandat 2023-2027 pretenen “cercar les eines necessàries per ser molt més àgils en l’administració diària”, a més d’adquirir el compromís “d’utilitzar la planificació per desenvolupar el projecte de govern” que posen en marxa.

Les formacions destaquen que “un repte important pel nou govern és la voluntat de compartir i consensuar amb totes les forces i persones que vulguin, les línies bàsiques de l’acció i la gestió públiques”.

El més llegit

I després