I després

Entren en funcionament dos nous vehicles per la Policia Local i Protecció Civil

Aquests vehicles se sumen als que ja ha adquirit el consistori, com dues motocicletes per arribar a llocs on és difícil fer-ho en cotxe

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha adquirit dos nous vehicles, un destinat al cos de la Policia Local i l’altre al de Protecció Civil, que estan operatius des d’aquest dimecres.

El vehicle del cos policial local consisteix en una furgoneta que farà diverses funcions, com ara la d’atestats o formant part del servei de policia de proximitat. Així ho destaca el regidor de Seguretat Ciutadana en funcions, Ernesto Asurmendi.

Un altre dels vehicles adquirits es tracta d’un cotxe pel cos de Protecció Civil, que servirà per substituir l’anterior que utilitzaven i que tenia vora 30 anys. La regidora en funcions, Fina Cosp, destaca la importància d’aquesta adquisició.

L’Ajuntament està renovant la flota de la Policia Local i recentment hi ha incorporat dues motocicletes, que ajuden als agents a accedir a espais on es difícil arribar-hi en cotxe. També s’ha incorporat un nou cotxe elèctric, que ja formava part del parc de vehicles del consistori, que s’utilitza pel servei de platges i de policia judicial.

Des del cos també s’està treballant en l’adquisició d’una embarcació que recorreria la costa per donar servei a llocs als quals actualment no es té accés.

El més llegit

I després