I després

Dissabte arriba a Sant Feliu la primera marxa LGTBI a la comarca

El recorregut començarà a les 7 de la tarda des del sector de la Plaça del Monestir i arribarà fins als Jardins Juli Garreta, on es llegirà un manifest

Compartiu aquesta història

Aquest proper dissabte 17 de juny se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols una marxa per la visibilitat del col·lectiu LGTBI. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Associació EmpoRderats i l’Ajuntament de Sant Feliu a través de l’Àrea d’Acció Social i el SAI. Aquesta és una iniciativa que es fa en commemoració del 28 de juny, Dia de l’Orgull LGTBI.

Manel Moreno, president d’EmpoRderats, ens explica quin és el missatge que es vol enviar amb aquesta marxa, que és la primera que se celebra al Baix Empordà.

Es tracta d’una iniciativa que va ser ideada fa cosa d’un any per Jose Alberto García Monge, membre d’EmpoRderats. La regidora d’Acció Social en funcions, Laura Serrano, ens explica que aquesta és la primera vegada que es fa una activitat d’aquest tipus a la ciutat i com es va gestionar tot el procés fer-la realitat.

La marxa sortirà dissabte a partir de les 7 de la tarda del sector de la Plaça del Monestir i farà un recorregut pel Passeig del Mar acabant a l’Espai de la Sardana dels Jardins Juli Garreta, on es farà la lectura d’un manifest. A continuació, tindrà lloc una festa a la terrassa de la Sala Las Vegas.

Una de les accions que coincideixen amb aquesta marxa és la instal·lació d’un banc pintat amb els colors de l’Arc de Sant Martí, a La Rambla, per visibilitzar el col·lectiu LGTBI, tal i com ja s’ha fet en els darrers anys en diversos espais de la ciutat.

El més llegit

I després