I després

Aquest dijous torna a Sant Feliu el Festival de Tango amb artistes d’arreu del món

Les activitats tindran lloc en diversos emplaçaments com el Pavelló de La Corxera o el Passeig del Mar

Compartiu aquesta història

Imatge: Tango Costa Brava

🎧 Escolteu l’entrevista completa clicant aquí.

Aquest dijous torna a Sant Feliu de Guíxols el Festival Tango Costa Brava amb la seva 8a edició, que se celebrarà en diversos espais des d’aquest dijous 15 de juny i fins el proper diumenge, una activitat que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Gabriel Sodini, que n’és el director artístic, ens explica quina és la filosofia del festival, que se centra en apropar el tango a tothom, amb una interacció entre els ballarins i els mestres de tango.

Les activitats relacionades amb aquest festival de tango es repartiran per diversos espais de la ciutat, com ara el Pavelló de la Corxera o el Passeig del Mar, al sector dels Jardins Juli Garreta.

Entre els artistes que formaran part de la proposta es troben Gustavo Gómez i Solène Vanhaeke, arribats des de França; els italians Leonardo i Cristina Elías; i Graciela & Osvaldo, provinents de Barcelona. Entre les activitats també hi haurà una trobada de diversos DJ’s com Jorge Ferrazzi, Franceso Azzollini o Eddie López. Trobareu tota la programació clicant aquí.

El més llegit

I després