I després

Tots els dissabtes trobareu oberta l’Ermita de Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols

Es podrà visitar de 18h a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, i podreu gaudir de les magnífiques vistes de la costa des d'aquest promontori, que hauria inspirat a Ferran Agulló a batejar la Costa Brava

Compartiu aquesta història

Totes les tardes de dissabtes d’estiu trobareu oberta l’Ermita de Sant Elm. La capella data d’inicis del S. XIII, encara que l’edificació que podem veure avui dia poc té a veure amb l’ermita original, perquè al llarg dels segles ha experimentat nombroses reconstruccions i reformes.

Podeu visitar-la de 18h a 21h. Ho explica Pere Gimbernat, tresorer de l’Associació dels Amics de l’Ermita i paratge de Sant Elm.

S’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, o fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació.

A més, des d’aquest punt, les vistes enfront de mar, ens permeten enfocar en dues direccions seguint la costa, al nord, una perspectiva del tram entre Tossa de Mar i Palamós, al sud, unes espectaculars vistes panoràmiques sobre la badia de Sant Feliu de Guíxols i el seu entorn natural.

Segons una llegenda, aquest paisatge de la costa des d’aquest promontori, hauria inspirat l’escriptor Ferran Agulló i Vidal a batejar la costa gironina com a Costa Brava.

Arribar al mirador és ben senzill ja que està perfectament indicat des del final de la platja de Sant Feliu de Guíxols, direcció cap a l’avinguda de Sant Elm.

Per més informació, podeu adreçar-vos al correu electrònic amicsermita1993@gmail.com

El més llegit

I després