I després

Torna la campanya per dinamitzar el mercat municipal amb activitats gratuïtes

Compartiu aquesta història

A partir del 12 de maig, i fins el dia 28 del mateix mes, comença la 6a. edició de la campanya ‘Estimo el meu mercat’ que vol dinamitzar el Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols amb diverses activitats gratuïtes. Del 2 al 31 de maig es podrà visitar a l’espai polivalent del Mercat Cobert una exposició interactiva d’imatges històriques del Mercat per descobrir com ha canviat l’espai amb el pas dels anys.

Del 21 al 31 de maig, per la compra al mercat cobert o diari i al Bar Euro del Mercat, es podran aconseguir 2 bitllets senzills per fer servir el bus de La Montdela, de dimarts a dissabte. Només heu de fer la vostra compra i demanar el tiquet gratuït al paradista. El dissabte 13 de maig a les 11 del matí es farà un taller sobre l’alimentació cromàtica a càrrec del nutricionista Josep Pont i El Teu Turisme. A l’activitat s’aprendrà la importància dels colors en una amanida. A continuació, a les 12:30 hores, tindrà lloc un vermut musical al Bar Euro del Mercat, amenitzat per BiutySoul.

De cara al dissabte 20 de maig, la nutricionista Montse Maruny farà l’activitat ‘Cuinem des del punt de vista nutricional’ a partir de les 11 del matí. S’hi faran diversos plats i es coneixeran les seves propietats. També hi haurà una activitat infantil el 27 de maig amb ‘Contes per obrir la gana’ a càrrec d’Esquitx, a les 11 del matí. La campanya està impulsada des de l’Àrea d’Economia Local de l’Ajuntament i la Diputació de Girona. Us podeu inscriure a totes les activitats al correu activitateconomica@guixols.cat o trucant al 972 82 06 46.

 

El més llegit

I després