I després

Bon ritme en la venda d’entrades del Porta Ferrada que ja milloren les xifres del 2022

Compartiu aquesta història

Segueix a bon ritme la venda d’entrades del Festival de la Porta Ferrada, unes dades que milloren les que hi havia per aquestes dates el passat 2022, arribant a les 15.000 venudes. Albert Mallol, director artístic del festival, recorda que la idea és arribar als 50.000 espectadors tal i com va passar l’any passat. Una de les propostes que despunta aquest any és l’actuació d’Ludovico Einaudi, que ha esgotat pràcticament tots els tiquets.

 

La programació de la 61 edició del Porta Ferrada portarà aquest estiu fins a Sant Feliu una varietat d’artistes i estils que inclou a Ben Harper, Ramon Mirabet, Pat Metheny, Ismael Serrano, Earth, Wind & Fire, Mishima, Les Luthiers o Barcelona Art Orquestra. Mallol destaca la varietat musical del Porta Ferrada, que intenta englobar sempre el màxim de propostes per desmarcar-se de la resta de festivals.

 

En el Porta Ferrada també hi haurà 21 actuacions amb accent català, que inclouen artistes com Núria Graham, 31 Fam, Blaumut o La Pegatina. Aquests darrers, celebraran els seus 20 anys als escenaris. Les entrades estan a la venda al web del festival clicant aquí.

El més llegit

I després