I després

Els centres de votació de l’Ajuntament i el Tamuntana es traslladen al Pavelló de La Corxera

Compartiu aquesta història

Els veïns de Sant Feliu que votaven a l’Ajuntament i al Centre Ocupacional Tramuntana hauran de fer-ho al pavelló de La Corxera en les properes eleccions municipals del 28 de maig. L’accés al recinte el dia de les votacions es farà per l’entrada del costat de l’aparcament.

La resta de centres de votació de la ciutat es mantenen igual i per tant, a més del Pavelló de La Corxera, segons el seu districte censal els ganxons podran anar a votar als CEIP Baldiri Reixach, Gaziel, Estació, com també als centres cívics de Vilartagues i Tueda, a més de l’Escola Bressol l’Oreneta. Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a l’Ajuntament per correu electrònic a secretaria@guixols.cat, trucar al 972 32 70 27 o accedir al web ciutadania.guixols.cat

En aquestes eleccions 2023, els ganxons podran escollir entre 7 butlletes per triar la composició del nou Ajuntament, 3 llistes menys de les que es presentaven ara fa 4 anys. Les llistes inclouen els actuals 6 grups que tenen representació al consistori; Tots per Sant Feliu, ERC, PSC, Junts, Guíxols des del Carrer, Mes Moviment d’Esquerres, a més del PP, que va presentar candidatura ara fa 4 anys però sense aconseguir representació municipal.

El més llegit

I després