I després

Torna el Salat 2024! El festival de l’humor i la comèdia a Sant Feliu de Guíxols

Aquest cap de setmana la proposta acollirà a talents emergents i veterans de l’escena de l’humor. Artistes com Ángel Martín, Txabi Franquesa, Facu Díaz i Miguel Maldonado, Grison o Mentes peligrosas, amb Ana Morgade, Silvia Abril, David Cepo i JJ Vaquero formaran part del cartell d’aquesta nova edició

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana torna al Porta Ferrada el festival de l’humor Salat amb els més destacats protagonistes de la comèdia actual. La proposta tindran lloc entre el 5 i el 7 de juliol.

Després de l’èxit de l’any passat, on va assolir xifres espectaculars amb 12.000 entrades venudes, la nova edició de Salat promet superar les expectatives i oferir una experiència encara més enriquidora i divertida per a tots els amants de l’humor.

Amb una alineació d’artistes de renom, la programació promet oferir una experiència d’entreteniment inoblidable. Josep Saballs, regidor responsable del festival, ens parla de les propostes d’aquest divendres 5 de juliol.

A més de Julen Axpe, Andreu Casanova, Charlie Pee i Ángel Martín, els espectadors tindran l’oportunitat de riure amb el talent de Txabi Franquesa, Facu Díaz i Miguel Maldonado, Grison i Mentes peligrosas, amb Ana Morgade, Silvia Abril, David Cepo i JJ Vaquero, en una varietat d’espectacles que abasten diversos estils de fer comèdia. Espectacles de carrer, al Guíxols Arena, al Teatre Auditori Narcís Masferrer i a Sala Las Vegas. Venda d’entrades a festivalportaferrada.cat

Des de l’organització es destaca que “la nova edició promet superar les expectatives i oferir una experiència encara més enriquidora i divertida per a tots els amants de l’humor”.

Consulteu tota la programació i la venda d’entrades a festivalportaferrada.cat

El més llegit

I després