I després

La Unitat Mòbil de la ITV de ciclomotors es desplaçarà a Sant Feliu

Serà dimecres 11 i dijous 12 de juliol, i podran fer la Inspecció Tècnica de Vehicles tots aquells propietaris de ciclomotors de dues rodes de màxim 49 cm3

Compartiu aquesta història

Per a tots aquells propietaris de ciclomotors que estiguin pendents de fer la inspecció, la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols informa que la Unitat Mòbil de la ITV (Inspecció Tècnica de Vehicles) es desplaçarà a Sant Feliu de Guíxols el dimecres 11 i dijous 12 de juliol, de 9 a 14h, per efectuar revisions de ciclomotors de dues rodes (màxim 49 cm3).

El lloc de la revisió és just al pàrquing del costat de la Policia Local. La revisió és obligatòria segons el previst en l’ordre IUE/40/2007, i es fa d’acord amb la següent freqüència:
-Fins a 3 anys: exempt
-De més de 3 anys: biennal

Així ho explica, l’Inspector en Cap de la Policia Local de Sant Feliu, Marc Peña.

Des de l’organisme es recomana que s’aprofiti la visita de la unitat mòbil especial, ja que del contrari pot passar que fins la propera visita el ciclomotor circuli amb la inspecció obligatòria fora de termini. Això podria ser causa de procediment sancionador, o quedar-se sense la cobertura de l’assegurança de Responsabilitat Civil.

En aquesta revisió s’aplicaran les tarifes d’ITV aprovades per la Generalitat de Catalunya; la recepció de vehicles es realitzarà fins a 15 minuts abans de la finalització del servei.

Per tal de poder fer la inspecció ja es pot reservar hora al web www.citaprevia.cat o bé al telèfon 972 49 29 19.

El més llegit

I després