I després

Titelles i concert al Montclar i concert a La Goleta

Compartiu aquesta història

CE Montclar

Aquest divendres 29 de juny el Centre Excursionista Montclar torna a obrir les portes del Teatre per presentar l’espectacle de titelles “Jardín Umbrío” i el concert de Toni Cayena. Una iniciativa del col·lectiu artístic “Nubolaris” amb la col·laboració de la Secció Espectacles del CEM.

L’espectacle de titelles, “Jardín Umbrío”, es basa en l’obra de Ramón del Valle-Inclán. Narra la història d’un carruatge espectral, on viatgen diferents personatges que expliquen històries fantàstiques. Cada una es representa amb un tipus de titelles diferent, de guant, de barnilles, titelles de fil i ombres xineses, i acompanyada de música i cançons en directe.

L’espectacle començarà a les 19:30h i, a continuació, a les 20:30h, a ritme de rumba podrem gaudir del concert de Toni Cayena. El Centre Excursionisme Montclar disposarà de servei de bar i terrassa per refrescar la calorosa tarda d’aquest divendres.

 

La Goleta

Divendres Vinil & Rock amb Joan Estrada i Ernie Casino.

Dissabte: Concert de rock alternatiu en català amb Bill the Duck, una banda de Barcelona, recentment creada (2011). La formació compta amb quatre membres: Denis Iván Sánchez (bateria i percussió), Dani Chumillas (baix i veus), Marc Victoria (guitarra solista i veus) i Jaume Pujol-Galcerán (cantant i guitarra rítmica).

El nom va sorgir com a una idea d’en Marc, que volia jugar amb el doble sentit entre el pic d’ànec dels animals i un ànec protagonista d’un videojoc que el seu nom és Bill.

Una casualitat els va unir; els seus gustos musicals i interessos en comú els ha portat a complir un somni futur. Tots els joves membres de la banda són universitaris i estan molt il·lusionats en aquest projecte, ja tenen 5 cançons pròpies i diversos directes programats.

http://www.billtheduck.tk/

 

 

El més llegit

I després