I després

50FPF2012 Avui la Simfònica del Vallès al port

Compartiu aquesta història

Avui obertura del Festival internacional de la Porta Ferrada amb representació guixolenca. Aquesta producció del Festival, amb la suite empordanesa del compositor Juli Garreta, i el concert desconcertant amb música d’Antoni Ros Marbà i text de Miquel Desclot, donaran el tret de sortida a l’espai principal del Festival. Essent protagonistes de la seva interpretació sota la direcció d’Antoni Ros Marbà, les veus de 250 infants i joves de la Coral Geriona de l’Escola Municipal de Música de Girona, el Cor de Noies del Conservatori de Vic, la Coral Els Virolets de l’Escola de Música Rita Ferrer de Palafrugell i les Corals de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols en la part coral, i l’Orquestra Simfònica del Vallès, en la part orquestral.

La Simfònica en l’any en què celebra els seus 25 anys i el Festival de Porta Ferrada en l’any del 50è aniversari han iniciat una col·laboració on l’Orquestra serà resident durant dues edicions.

Finalment, l’OSV repetirà la seva participació el proper 24 d’agost al Monestir, amb el Rèquiem de Fauré, dirigit pel director titular, Ruben Gimeno i amb la participació del Cor Madrigal i els solistes, Maria Chapman i Marc Canturri.

Fitxa artística: Orquestra Simfònica del Vallès, corals infantils i juvenils de les escoles de música / Lloll Bertran i Miquel Desclot, narradors; Xavier Mendoza, baríton / Antoni Ros Marbà, director.

Lloc: Espai Port

Dia: Divendres, 29 de juliol a les 22.00 hores

Entrada: 25€

El més llegit

I després