I després

THYSSEN-FESTIVAL, LA CIUTAT AMB LA CULTURA

Compartiu aquesta història

En l’exposició d’aquest 2014, els clients dels establiments Hotel Amic i Restaurant Amic tenen accés a l’entrada reduïda (5 euros) per a l’exposició L’ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova de l’Espai Carmen Thyssen. Hotel Amic i Restaurant Amic és una iniciativa que implica els restauradors i hotelers de Sant Feliu de Guíxols amb la cultura i la ciutat. Aquesta reducció es fa efectiva presentant un flyer segellat pel restaurant/hotel Amic (dues entrades per flyer). És una promoció no acumulable, vigent fins el tancament de l’exposició. (Consultar la relació d’establiments adherits a la pestanya COMERÇ AMIC de l’Inici del lloc web http://www.espaicarmenthyssen.com ). “Sant Feliu de Guíxols, amb tu i amb la cultura” potencia sinèrgies entre els Festival de la Porta Ferrada i l’Espai Carmen Thyssen, així com amb els establiments adherits a la iniciativa Restaurant Amic i Hotel Amic.

UNA JORNADA AMB LES ARTS
L’Espai Carmen Thyssen i el Festival Internacional de la Porta Ferrada ofereixen l’avantatge de sumar la música i el teatre amb la pintura. L’opció de duplicar el plaer de la cultura a Sant Feliu de Guíxols en una sola jornada.
A partir del 18 de juliol i fins el 23 d’agost, amb l’entrada de l’espectacle del dia del Festival es podrà accedir a l’exposició L’ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova de l’Espai Carmen Thyssen amb tarifa reduïda (5 euros).
Durant aquesta semana s’estan celebrant concerts gratuïts a l’exposició dins de la programació a diversos espais de la ciutat del Festival de la Porta Ferrada (www.festivalportaferrada.cat)

El més llegit

I després