THYSSEN-FESTIVAL, LA CIUTAT AMB LA CULTURA

En l’exposició d’aquest 2014, els clients dels establiments Hotel Amic i Restaurant Amic  tenen accés a l’entrada reduïda (5 euros) per a l’exposició L’ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova de l’Espai Carmen Thyssen. Hotel Amic i Restaurant Amic és una iniciativa que implica els restauradors i hotelers de Sant Feliu de Guíxols amb la cultura i la ciutat.  Aquesta reducció es fa efectiva presentant un flyer segellat pel restaurant/hotel Amic (dues entrades per flyer). És una promoció no acumulable, vigent fins el tancament de l’exposició. (Consultar la relació d’establiments adherits a la pestanya COMERÇ AMIC de l’Inici del lloc web http://www.espaicarmenthyssen.com ). “Sant Feliu de Guíxols, amb tu i amb la cultura” potencia sinèrgies entre els Festival de la Porta Ferrada i l’Espai Carmen Thyssen, així com amb els establiments adherits a la iniciativa Restaurant Amic i Hotel Amic.

UNA JORNADA AMB LES ARTS
L’Espai Carmen Thyssen i el Festival Internacional de la Porta Ferrada ofereixen l’avantatge de sumar la música i el teatre amb la pintura. L’opció de duplicar el plaer de la cultura a Sant Feliu de Guíxols en una sola jornada.
A partir del 18 de juliol i fins el 23 d’agost, amb l’entrada de l’espectacle del dia del Festival es podrà accedir a l’exposició L’ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova de l’Espai Carmen Thyssen amb tarifa reduïda (5 euros).
Durant aquesta semana s’estan celebrant concerts gratuïts a l’exposició dins de la programació a diversos espais de la ciutat del Festival de la Porta Ferrada  (www.festivalportaferrada.cat)

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació