I després

DARRER DIA DE FESTA MAJOR A SFG

Compartiu aquesta història

Arriba el darrer dia de la Festa Major-2014 tot i que les parades i atraccions continúen fins diumenge vinent complint els 10 dies d’estada de la majoria de les que es troben instal·lades al passeig i la marxa prèvia de les situades a les antigues pistes de tennis.
Gran participació en les activitats programades, molta assitència tant en els actes previstos per l’Ajuntament així com en els del Consell Local de la Joventut que s’han complementat amb els els del Festival de la Porta Ferrada, exposicions a l’espai Carmen Thyssen i Albertí al Monestir o altres com les de la Quimeta i Queralt a l’Antic Hospital, Jordi Estivil a la Cambra o Marito Márquez a l’Ajuntament, sardanes i molts altres esdeveniments .
Una de les trobades que detaquen són les del grup de Facebook “No ets de Sant Feliu si no…”coincidint amb la Festa Major que s’han fet visibles a través dels seus seguidors amb la samarreta que ha estat omnipresent en totes les activitats i que Jordi Gallega va recollir en la fotografía que il·lustra la crónica.
Els actes per aquest dilluns són els següents:

DILLUNS 4 D’AGOST
11 h. Jocs de CUCANYA
Platja de Sant Feliu

18 h. 35 anys de Percussions de Barcelona (1978-2013) amb LA COBLA SANT JORDI – CIUTAT DE BARCELONA “LES HOMILIES D´ORGANYÀ”
Teatre Auditori Municipal
Preu: 15 € (+ despeses de gestió)
www.festivalportaferrada.cat

19 h. Concert familiar amb
“MACEDÒNIA”
Espai Port
Preu: 5 € (+ despeses de gestió)
www.festivalportaferrada.cat
20 h. Sardanes amb
LA COBLA CIUTAT DE GIRONA
Escenari davant la Cambra de Comerç

23.30 h. CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS de cloenda
A càrrec de la Pirotècnia Zaragozana

DILLUNS 4 D’AGOST
22h. Nit JERC
Activitats i concerts
Zona barraques platja
Organitza: JERC Guíxols
Més informació: facebook/JERCGuíxols

El més llegit

I després