I després

‘Terra Baixa’ és la nova obra del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu

Aquest any es commemora l’any Guimerà, amb els 100 anys de la mort del conegut dramaturg català que ha gaudit de major projecció internacional. Diumenge es representarà una de les seves obres més conegudes

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 28 de gener a les 6 de la tarda al Teatre podrem veure una nova obra del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu. Serà amb la companyia ‘Taller d’Assaig Teatre’, de Vilafranca del Penedès.

Representaran la seva versió de ‘Terra Baixa’, coincidint amb la celebració aquest 2024, dels 100 anys de la mort d’Àngel Guimerà, el dramaturg català que ha gaudit de major projecció internacional. L’objectiu de l’Any Àngel Guimerà, és donar a conèixer tota la seva obra com a dramaturg, la seva vessant com a poeta i el paper determinant com a verbalitzador del catalanisme i activista a favor dels drets humans

Ens ho explica la presidenta de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, Roser Descayre.

La proposta sintetitza el text en sis personatges enlloc dels dotze de l’obra original, reorganitza l’ordre de les intervencions i rèpliques sent fidel al text de Guimerà. Prioritza la mirada de la Marta, així s’aconsegueix posar èmfasi en els temes claus de l’obra. La Marta, un dels grans personatges de Guimerà, viu un procés de descoberta i recuperació de la seva identitat i autoestima.

Les entrades es poden adquirir al preu de 10 euros a l’Oficina de Turisme fins diumenge al matí i després, abans de la representació, a partir de les 5 de la tarda, a la taquilla del teatre. Podeu consultar la programació completa a guixols.cat/teatre.

El més llegit

I després