I després

Ja a la venda les entrades del Guíxols Escena 2024 amb l’obra ‘El Tigre’ de Ramon Madaula

La comèdia parla sobre un coach de la felicitat i una fotògrafa que està passant per un mal moment personal. Està interpretada pels actors Mercè Martínez i David Olivares

Compartiu aquesta història

Ja estan a la venda les entrades del Guíxols Escena 2024. El certamen de teatre professional s’estrena el proper dissabte 9 de març a les 20.30h al Teatre Auditori Narcis Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, amb ‘El Tigre’. Una obra del reconegut Ramon Madaula, qui en aquesta ocasió escriu i dirigeix una comèdia sobre un coach de la felicitat, que interpreten Mercè Martínez i David Olivares.

Un coach que no sap com aplicar-se ell mateix, les receptes que amb tanta convicció, prescriu a una fotògrafa que està passant per un mal moment personal. Ho explica, l’autor de l’obra, Ramon Madaula.

Segons explica el director, “el Tigre va sorgir arrel de la seva addicció a les xerrades motivacionals de YouTube. Seguint neuro-científics, psicòlegs, nutricionistes o coachs, va conèixer un estudiós de la felicitat nord-americà, conegut per les seves xerrades pel món sencer divulgant la fórmula de la felicitat. Un dia, amb confiança, li va confessar que ell no era feliç. L’home sabia científicament com ser feliç, però no era capaç d’aplicar-s’ho. L’èxit aconseguit divulgant la fórmula de la felicitat no el deixava ser feliç. Vivia espantat. D’aquí li va néixer la idea de la seva nova obra”. Potser l’única manera de mantenir el tigre a ratlla és no viure tan pendents de ser feliços.

El més llegit

I després