I després

III Edició del Rock & Tapes

Compartiu aquesta història

Div. 13, 20:30 h. PAU VALLVÉ (sol+looper). Bar Cal Nano. c/ Joan Camisó 74 El Pau abans es feia dir Estanislau Verdet i va treure un parell de discs… “Oi que és raret aquest noi?” deien els seus pares. Va decidir fer un canvi de rumb a la seva vida i a la seva vida, fent una música més accessible però alhora més personal. Ara agrada fins als seus pares!
Div. 13, 22:30 h. DANIEL LUMBRERAS. Bar Koala. carrer Girona 157 Daniel Lumbreras es dedica per igual a la pintura que a la música, i en ambdues facetes és ell mateix: únic i personal… A vegades et creus que estàs a Àfrica i a vegades a França, però no, sempre és Barcelona!… El 2014 guanya el reconegut concurs Acústica de l’Espai Jove Garcilaso.
Dis. 14, 12:00 h. CAMP DAVID. La Cava. c/ Joan Maragall 11 Abans es deien Los Carradine, i tenien una maqueta que es deia “Camp David”. No els hi feia cas ningú, però això no evitava que fossin la millor banda pop de Catalunya, a més, segurament, de la més política. El seu disc, “Sospechoso tren de vida” era una autèntica delícia. Després dels canvis i els anys, la formula continua inalterable: melodies i mala llet!!!
Dis. 14, 16:30 h. WIND ATLAS. SQR Café, Plaça del Mercat s/n Ells es defineixen com a folk medieval, i la veritat és que la seva és una aposta diferent, etèria i ambiental, fosca i mística, en la ona del segell 4AD, i de bandes com Cocteau Twins, This Mortal Coil, Dead Can Dance, Low o Death In June.
Dis. 14, 18:30 h. SENIOR I EL COR BRUTAL (sol). Madame Fil, Plaça del Mercat 18 I si tot fos un joc? I si la Albufera fossin els pantans de Nova Orleans, i el country es pogués cantar en valencià? I així, a lo tonto, a lo tonto, en Miquel Àngel Landete hi ha construït un cançoner sòlid, melòdic i compromès, i el que és més important, atemporal. De fet, diuen que a Califòrnia creixen les taronges i tenen clima mediterrani… com a València!
Dis. 14, 20:30 h. NYANDÚ. Cafeteria Guíxols, c/ Gravina 1 Vénen de La Torre d’Oristà, a Osona. Al seu currículum el primer que surt és que va guanyar el concurs Sona 9 del 2011… però, de fet, això no és important!… l’important és que hem vingut a ballar i a cantar!!! El seu segon disc “BUM!” és un esclat de melodies, optimisme, bon rollo i energia. Encara que t’ho digui poc, I love you!!!
Dis. 14, 22:00 h. STEVEN MUNAR. Bar L’Ancora, Plaça del Mercat s/n Steven Munar, ex-Tea Servants, s’ha equivocat de lloc i d’època. Si la seva obra hagués transcorregut als anys 70’s, posem a Londres, o a Califòrnia, estaríem parlant d’un dels més importants compositors del pop. Però ell, lluny de desmoralitzar-se, afronta la seva carrera amb optimisme i amb amor… molt d’amor! un luxe!
Dis. 14, 23:30 h. DJ per confirmar. Bar Corsari, c/ Colom 1
Diu. 15, 12:00 h. IAN SALA. Hot Dog, c/ St Antoni 40 En poc temps s’ha fet un fart de guanyar premis. Ian Sala porta, des de la Costa Brava, un country-folk de pa de pagès elaborat únicament amb la seva veu, una guitarra i una harmònica. Com diu la seva cançó, en pot petit poca (però bona) confitura hi trobaràs.

rock and tapes_web

El més llegit

I després