I després

LA POLICIA LOCAL CELEBRA LA SEVA FESTA

Compartiu aquesta història

La policia local de Sant Feliu de Guíxols va celebrar el passat dilluns 9 de març la seva Festa Anual, amb alguns canvis.
En primer lloc, canvi d’emplaçament (ja no es fa al teatre sinó a l’auditori del Monestir) i amb la supressió de l’atorgament de medalles.
Com és habitual, en aquesta celebració es fa balanç del darrer any, amb les dades estadístiques més rellevants.
El total de serveis del 2014 ha estat de 19.428, 6.050 serveis de vigilància, 3.147 controls, s’han posat 1.590 denúncies de trànsit, s’han retirat per diferents motius 856 vehicles, 334 atestats, hi ha hagut 25 detinguts, s’han redactat 763 actes, tramitat 831 citacions, i s’ha comptat amb la col.laboració d’altres administracions i entitats, en concret l’ADF Gavarres Marítima, Creu Roja, A.V. Protecció Civil, SEM Emergències Mèdiques, Bombers, i els altres cossos policials: Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil.
Tots ells tenien representants a l’acte.
L’inspector en cap, Josep Miñarro, va ser l’encarregat de proporcionar les dades explicatives.
Per la seva banda, el regidor de la Policia, Francisco Cárdenas, va agrair la feina feta a tothom, pels bons moments i també pels mals moments.
Va recordar que tot s’havia fet des de la voluntat d’ajudar les persones a tenir una ciutat segura.
L’alcalde va llançar dues novetats: la instal.lació de càmeres de seguretat, un projecte que ja porta un temps rodant. “No podem quedar-nos enrere, sobretot si els altres municipis ja les estan col.locant” La ubicació on es posaran es decidirà bàsicament amb criteris tècnics, però tot apunta que entrades i sortides de la ciutat són bons llocs, zones allunyades i altres criteris.
L’oficina de denúncies de la policia ara ja és un servei de 24h.
Una altra de les novetats és que ben aviat es convocaran places per cobrir plantilla, i l’adquisició tan aviat com es pugui, d’armilles protectores.
Per últim va donar les gràcies als agents per la bona feina, sobretot quan hi havia bona coordinació amb altres policies.

dia-policia-web2

El més llegit

I després