I després

TERCERA EDICIÓ DE LA FESTA DE LA GENT GRAN AL GUÍXOLS ARENA

Compartiu aquesta història

El proper diumenge 9 de desembre, a l’envelat del Guíxols Arena de Sant Feliu, tindrà lloc la tercera edició de la Festa de la Gent Gran, una proposta consolidada dins les activitats de la ciutat i que en les seves darreres dues edicions va superar totes les expectatives. L’edició de l’any passat va comptar amb vora 900 assistents.

L’activitat d’aquest any comptarà amb un dinar i ball popular amb l’orquestra La Chatta encapçalada per l’Ingrid i en Lorenzo. També estan previstes altres sorpreses.

Les places són limitades i les taules i seients estan numerats.
Es poden adquirir a l’Oficina de Turisme, a l’edifici del Monestir, de dilluns a dissabte de 10 del matí a 6 de la tarda i els diumenges de 10 a 2 de la tarda.
El preu és de 5 euros pels jubilats i de 15 pels acompanyants.
La data límit de venda és el 7 de desembre.

Per poder arribar a l’envelat hi ha un servei gratuït de bus d’anada i tornada que fa el mateix recorregut que el bus urbà però sortint del Monestir.
Les portes de l’envelat del Guíxols Arena s’obriran a les 13 hores i el dinar es començarà a servir entre 13.30 i 13.45 hores.

Podeu escoltar les declaracions de la regidora d’Envelliment Actiu, Fina Cosp, parlant sobre aquesta festa, al nostre web a l’apartat A la Carta.

 

El més llegit

I després