TERCER ANY DE LA BIBLIOPLATJA DE SANT FELIU

Per tercer any consecutiu, Sant Feliu de Guíxols posarà al servei del banyistes la Biblioplatja, una activitat que ja s’ha consolidat creixent en nombre d’usuaris i que manté el mateix sistema de funcionament que la bibliteca pública, on s’hi pot anar per llegir els llibres in situ o bé es poden emportar a casa si es disposa del carnet de biblioteques. En el cas que el llibre que interessa, es pot demanar a través del sistema informàtic.

També es disposa de servei de  wi-fi pels usuaris que necessitin utilitzar-lo a la platja, on hi ha a disposició llibres per adults, per a joves, per a infants, llibres de viatges, rutes o excursions de la Costa Brava, informació de turisme, etc.

Quant a les activitats programades per aquest estiu, els dijous cada dues setmanes s’impartiran tallers a les 11h. del matí a càrrec de Alba Navarro que comencen el dijous 19 de juliol i tot seguit un parell d’activitats infantils: l’Hora del conte a les 19h. dos dimecres del mes d’agost i la presentació d’un llibre de l’autor guixolenc, en Jose M Ortega Melero, amb la seva nova novel·la “Inevitable”,el proper divendres dia 20 de juliol a les 19h.

El director de la Biblioteca Pública Octavi Viader, David Hernández,  apuntava que “a banda d’això, aquest any, igual que l’any passat, tenim il·lustracions de Coaner Codina, il·lustradora i dissenyadora gràfica de Sant Feliu de Guíxols. Aquest any tornem a tenir tota la Biblioplatja retolada i vinilada amb les il·lustracions del seu darrer llibre, que es va presentar per a la fira del conte del mes de juny, que es titula “Batiscaf als núvols”. I a banda d’aquestes il·lustracions, tindrem una súper balena que servirà de puf pels nois i noies, que és un dels personatges principals d’aquesta narració, la balena Sena. I per sisè any consecutiu, i dins de l’edifici de la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit, s’organitza una activitat anomenada Biblioestiu”.

També destacava que “cada any fem recomanacions i fem participar als nois i noies de lectures vinculades a un tema. Per aquí han passat pirates, ogres, fades, el circ, etc. I aquest any hem vinculat aquesta activitat del Biblioestiu a recomanar lectures relacionades amb el món de l’art. Hi ha llibres de contes i de coneixements que parlen d’artistes, pintors i de l’expressió artística. És una activitat que hem volgut vincular a l’exposició de l’espai Carmen Thyssen i que ha tingut molt bona acollida. Hem fet unes instal·lacions molt creatives, amb unes televisions de cartró farcides de  llibres i estem molt contents. Aquesta activitat comptarà amb la cloenda a finals de juliol i una altre a finals d’agost. Seran el dimecres 25 de juliol a  les 18:45h. oberta a tothom i la cloenda serà el dia 29 d’agost a  les 20:30h”.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació